De kamervraag
Image default
Bedrijven

Ophangsystemen voor uw schilderij of poster

U kunt nog steeds een schilderij ophangen door een spijker in de muur te slaan of gaten in de muur te boren. Maar zou het niet een stuk beter zijn om uw schilderijen en andere kunst professioneel te kunnen ophangen zonder dat u daar een heleboel gereedschap voor nodig hebt?

Alle ophangsystemen voor bij u thuis

Foto’s en schilderijen komen nog meer tot leven als ze op groot formaat zijn uitgeprint en een mooi plekje krijgen in de woon- of slaapkamer.  Door zelf een afbeelding te laten printen bij een plaatselijke drukkerij creëert u uw eigen unieke poster voor in huis. In plaats van de standaard boeddha of koeien in de wei poster kunt u naar eigen smaak een poster maken.

Met de juiste bevestiging- en ophangsystemen kunnen de posters heel gemakkelijk opgehangen worden. Komt u er toch niet zelf uit dan kunt u het laten doen door de professioneel montageservice. 

Plafond- of wandrail

Met een Plafond- of Wandrail kunt u een hele nieuwe dimensie geven aan de inrichting van uw huis. Door een of meerdere posters aan deze rail te hangen kunt u de kamer een hele andere sfeer meegeven zonder honderden tot duizenden euro’s kwijt te zijn aan verbouwingskosten. De ophangsystemen zijn zo ontworpen dat u geen gaten in muren hoeft te boren. Met de stijlvolle ophangdraden kunnen de schilderijen en posters op iedere gewenste plaats opgehangen worden.

Verander van schilderij of poster wanneer u wilt

Op ieder moment van het jaar kunt u ook de posters of schilderijen gemakkelijk verwisselen. Hierdoor kijkt u niet jaren naar dezelfde afbeeldingen maar kunt u afwisselen met bijvoorbeeld zomer en winter sfeerbeelden. Met de kliklijsten van alle-ophangsystemen is dit een klusje van slechts enkele minuten en de oude poster plaatst u gewoon achter de nieuwe. Dat scheelt ook nog eens opbergkosten Met de verschillende ophangsystemen decoreert u uw huis op een stijlvolle en unieke manier. Kies zelf de kleuren en afbeeldingen uit en creëer uw eigen sfeer.

Kies voor alle-ophangsystemen

Kijk op alle-ophangsystemen.nl voor de vele mogelijkheden die er zijn of neem contact op voor persoonlijk advies.

http://alle-ophangsystemen.nl/