De kamervraag
Image default
Vakantie

De toeristische hoofdstad van Portugal: Albufeira

Ben jij aan het overwegen om in de zomermaanden op vakantie richting Portugal te gaan maar je bestemming ligt nog niet vast? Dan gaan wij in dit artikel jou proberen te overtuigen zodat jij naar het prachtige Albufeira op vakantie gaat. Albufeira staat vooral bekend om zijn uitgebreide aanbod in het uitgaansleven maar ook de natuur in Albufeira heeft veel te bieden voor zowel jongeren als volwassenen.   

Ook heeft Albufeira een rijke geschiedenis , de eerste inwoners van Albufeira waren de Romeinen. Romeinen zijn een belangrijk onderdeel geweest in bloeiende economie van de stad doordat zij hier een sterke agricultuur opgezet hebben. De bekende aquaducten uit de romeinse tijd zijn hier nog steeds terug te vinden.    Voor meer informatie over de rijke geschiedenis kan je altijd surfen naar lastminuteportugal.nl.

Zoals al reeds gezegd is in dit artikel heeft Albufeira ook een prachtig natuur waar ver weg van de drukke stad eens tot rust kan komen.  Albufeira heeft verschillende gebergtes die ook over veel groen beschikt. Het bekendste van de mooie natuur zijn natuurlijk de geweldig stranden.   Ook zijn er grotten zoals de Gruta do Xorina die u zeker en vast moet bezichtigen,  in deze groten hielden de Portugezen zich schuil tegen de Moren .  bent u een meer avontuurlijk persoon en wilt u wat gaan diepzeeduiken  moet u richting  het  Praia dos Aveiros  gaan. 

Ook zijn er verschillende toffe activiteiten zodat u constant bezig bent en je je niet zal vervelen tijdens je vakantie.  Er zijn verschillende waterpark die ideaal is voor de jongeren of gezinnen om een dagje te verblijven. Ook genieten van een prachtig boottocht waar u dolfijnen tegenkomt is ook van de partij op Albufeira.  Wil jij liever het eiland verkennen, dan kan je dit ook doen door middel van een Quad waarbij je met een groep samen doorheen het hele eiland rijd. Indien we je interesse hebben gewekt met dit artikel kan je best zo snel mogelijk een last minute naar Portugal boeken!

 

http://lastminuteportugal.nl/