De kamervraag
Image default
Bedrijven

Luxe en design printpapier van Valeda

Naast het gebruikelijke print- en kopieerpapier heeft Valeda ook enkele luxe en design papieren. Gebruik deze papieren voor een speciale gelegenheid om een verpletterende indruk achter te laten.

Voor speciale gelegenheden kunt u gebruik maken van speciaal papier. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van kerst- of cadeaukaart tot lampenkapjes en uitnodigingen. U vindt het allemaal op Valeda.nl.

Voor welk doel gebruikt u het printpapier?

Wilt u een tekstdocument printen, foto’s, een flyer of bijvoorbeeld een brochure? Voor elk doel is het beter om een ander soort papier te kiezen. Bij een tekstdocument volstaat staand A4 printpapier terwijl u voor foto’s beter kunt kiezen voor speciaal fotopapier.

Wanneer u een flyer gaat printen die in grote hoeveelheden gemaakt wordt en uiteindelijk kort gelezen kunt u beter voor een goedkoper papiersoort kiezen. Maar bij een brochure waar u klanten mee wilt aantrekken is het beter om voor dik papier te kiezen dat meer kwaliteit uitstraalt.

Laser- of inktjetprinter?

Bij gebruik van een inktjetprinter is er speciaal papier waar een dunne coating op is aangebracht dat het uitlopen van de inkt voorkomt. Bij een inkjetprinten wordt gebruik gemaakt van inkt cartridges. Deze zijn vrij prijzig dus bij grootverbruik misschien nadelig.  En voor een laserprinter is het beter om papier met een hogere witheid, gladheid en gewicht te kiezen. Aanbevolen voor intensief gebruik.

Perkament

Om uw papier een speciale uitstraling te geven kunt u ook gebruik maken van perkament of ander speciaal reliëf papier. Geschikt voor speciale gelegenheden zoals kerstkaarten en uitnodigingen.

Print u in kleur of zwart wit?

bij dun papier bestaat de kans dat de inkt doorlekt, doorlekken of uitlopen van inkt gebeurt bij een verkeerde papierkeuze. Wanneer u iets in Full collour print is het aan te raden om voor dikker papier te kiezen. Voor een zwart-wit print voldoet het standaard A4 printpapier van 80 gram.

Bestel uw printpapier online op Valeda.nl

Valeda is gespecialiseerd in alle soorten printpapier alledaags tot speciaal, van glanzend wit tot donker groen en van lichtgewicht tot zwaar. Wij hebben printpapier uit voorraad leverbaar en snel bij u geleverd, thuis of op kantoor.

Voor gratis advies kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

 

 

 

https://www.valeda.nl