De kamervraag
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Onlangs heb ik een nieuw iPhone 6 hoesje gekocht voor mijn iPhone, echter duurde het niet lang voordat mijn iPhone alsnog kapot was.

Geen iPhone 6 hoesje

Enkele dagen voordat mijn iPhone kapot ging had ik net een nieuw iPhone 6 hoesje gekocht. Omdat die toestellen tegenwoordig zo enorm duur zijn vond ik het zonden om hem niet te beschermen. Vandaar ook dat ik een hoesje voor mijn toestel heb gekocht, dan zou die in ieder geval niet zo snel kapot gaan. Niets bleek minder waar, de eerste de beste keer dat ik mijn iPhone liet vallen kreeg ik gelijk een flink barst in mijn scherm. Teleurgesteld dat ik was heb ik gelijk verhaal gehaald in de winkel waar ik mijn hoesje had besteld.

Geen vergoeding

Terug in de winkel kreeg ik te horen dat ze niks voor mij konden betekenen wat de schade betreft. Na enige tijd mijn ongenoegen te hebben geuit was het beste wat ze konden doen mij een nieuwe iPhone 6 hoesje geven, maar daar had ik natuurlijk niet zo veel aan met een kapotte iPhone. Nu zat ik dus opgescheept met een kapotte iPhone, omdat het hoesje de klap niet kon hebben. Er zat niks anders op dan mijn iPhone naar een reparateur te brengen die mijn scherm zou maken, wat mij weer onnodig geld kostte.

Nieuwe hoesje

Nadat mijn iPhone weer was gemaakt ben ik toch maar ergens anders op zoek gegaan naar een nieuw iPhone 6 hoesje. Online waren er erg veel websites waar ik een hoesje kon aanschaffen, maar ik ben eerst op zoek gegaan naar recensies. Ik wilde er voor dat ik nu geen hoesje zou kopen dat zijn werk niet doet, vandaar dat het wat langer duurde voordat ik het juiste hoesje had gevonden. Inmiddels heb ik dat hoesje alweer enkele dagen, heb ik mijn iPhone inmiddels ook al laten vallen en nog geen schade op gelopen. Ik heb nu dus wel een hoesje dat een stoot op kan vangen.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes