De kamervraag
Image default
Telefonie

Telefoon reparatie Bergen op Zoom

Telefoon reparatie Bergen op Zoom

Als je een telefoon reparatie in Bergen op Zoom nodig hebt dan loop je waarschijnlijk rond met een barst in je telefoon scherm, een oplaadconnector die niet of niet goed meer werkt of een batterij die veel te snel leegloopt. Natuurlijk kan je ook met een ander probleem rondlopen. Bij de Telefoon Reparatie Bus ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van telefoons in de regio Bergen op Zoom. Het vervangen van een telefoon scherm of het vervangen van een batterij is voor ons binnen een klein uurtje gepiept. Omdat we al zo lang telefoons repareren hebben we al veel vaste klanten en vervangen we dagelijks veel verschillende telefoon onderdelen. We hebben een zeer grote voorraad en kunnen jouw telefoon reparatie in Bergen op Zoom binnen een zeer korte tijd uitvoeren.

Telefoon reparatie bij jouw voor de deur

Wij hebben in Bergen op Zoom geen winkel maar een mobiele telefoon reparatie bus die bij jou op locatie de reparatie komt uitvoeren. Dit bespaart jouw kwa tijd alleen al een halve dag. Je kan ons op je werk laten komen of gewoon bij je thuis. De telefoon reparatie wordt in de bus uitgevoerd terwijl jij lekker door kan met jouw bezigheden. Als we klaar zijn met bijv. het vervangen van jouw telefoon scherm dan komen we de telefoon weer netjes bij jou terugbrengen. Je test hem even goed en als je helemaal tevreden bent maken we een factuur en sturen we je een betaalverzoek. Die kan je dan direct betalen met je gerepareerde telefoon. We leveren deze service nu een paar jaar en hebben nog nooit zoveel mooie reacties gekregen van onze klanten.

Telefoon reparatie Bergen op Zoom ook zakelijk

Ook voor een zakelijke telefoon reparatie in Bergen op Zoom kan je bij ons terecht. We hebben inmiddels al meer dan 150 bedrijven waar we geregeld langs komen om hun telefoons te repareren. Soms doen we dit in de bus op het terrein en soms krijgen we intern een plekje waar we de telefoons kunnen repareren. Op deze manier hoeven de werknemers niet meer een halve dag weg om hun telefoon weg te brengen naar een winkeltje om hem vervolgens een halve dag later weer op te gaan halen. Dat is zonde van je tijd natuurlijk.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.nl/telefoon-reparatie-bergen-op-zoom