De kamervraag
Image default
Sport

Bodytec training, iets voor u?

U werkt veel en heeft weinig tijd over. Toch wilt u graag sporten. Of u heeft een fysieke beperking en hierdoor wordt sporten erg moeilijk. Hier hebben wij , Van Schaik personal training dé oplossing voor! één van de personal trainingen die wij aanbieden is namelijk de bodytec training!

Wat is de bodytec training?

Zoals wij net al hebben verteld is de bodytec training erg handig voor als u niet veel tijd heeft om te sporten. Maar waarom? Vraagt u zich waarschijnlijk af. Nou dat komt omdat een bodytec training maar 20 minuten van uw kostbare tijd in beslag neemt. En deze bodytec training van slechts 20 minuten heeft net zoveel effect als ongeveer 3 uur krachttraining! De bodytec training komt uit de topsport, ook wordt bodytec training vaak gebruikt door fysiotherapeuten voor herstel na een blessure of/en revalidatie. Samengevat is bodytec training dus een korte maar toch een zeer krachtige training waarbij de spieren worden versterkt door elektrische impulsen, dus ook de spieren die normaal erg lastig te trainen zijn worden sterker door de bodytec training! Maar… er zijn nog meer voordelen, door de bodytec training krijgt u een strakkere huid en kan zelfs cellulitis afnemen!

Voor wie is de bodytec training?

De bodytec training is geschikt als u als sporter f topsporter een hoger niveau wilt bereiken. Ook is de bodytec training geschikt voor mensen die willen afvallen, omdat u hier dus ook vanaf valt en uw omvang wordt minder. U haalt dus in een korte tijd van slechts 20 minuten veel resultaat. Ook is de training zeer geschikt als u moet revalideren of als u last heeft van rug- nekklachten of spataders. De bodytec training wordt ook veel gedaan door mensen met een lichamelijke beperking omdat hierdoor de spieren toch sterker worden.

Bent u benieuwd geworden naar de bodytec training? Op onze site kunt u veel informatie vinden over deze manier van trainen. Ook kunt u daar een gratis proeftraining aanvragen zodat u zelf kan ervaren hoe makkelijk de training is!