Kom nu samen met familie en vrienden paintballen in Arnhem, kom naar paintballcentrum De Unit. Paintball, een van de populairste activiteiten van Nederland. Veel mensen hebben paintball al wel eens gespeeld, kinderen bij kinderpaintball, studenten bij het studenten paintball en volwassenen misschien wel als teambuildingsuitje! Keer op keer krijgen wij te horen dat paintball erg leuk was bij ons. Kom ook kennismaken met paintballcentrum De Unit en daag al uw vrienden uit in een spannende paintball wedstrijd!

Veel mogelijkheden voor paintball vlakbij Arnhem

Paintballcentrum De Unit ligt in de omgeving van Arnhem. Op ongeveer 20 minuten rijden, bevinden wij ons in Ede. Hier bieden wij u veel spanning en sensatie met onze drie indoor paintball arena’s, daarnaast beschikken wij ook over een grote buiten arena. U kunt zelf bepalen of u binnen of buiten wilt paintballen, dit is natuurlijk ook afhankelijk van het weer. De Unit kenmerkt zich door zijn lage prijzen. Er zijn veel mogelijkheden: zo bieden wij kinderpaintball aan, maar ook kinder airsoft. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor studenten paintball en natuurlijk gewoon een normaal potje paintball. U kiest zelf uw arrangement waarbij u kunt kiezen uit de hoeveelheid paintballs. Bij het basisarrangement heeft u de beschikking over 100 paintballs en twee uur de arena voor uw groep, arena’s zijn te boeken vanaf zes personen.

Kies zelf jullie paintball arrangement

Bij paintballcentrum De Unit nabij Arnhem, kunt u uw dagje zo compleet maken als u zelf wilt. Zo kunt u het basis arrangement uitbreiden door voor meer paintballs te gaan. Ook kunt u ervoor kiezen om 3 uur te spelen in plaats van 2 uur. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om te kiezen voor frietjes, frikandellen en kroketten. Let er wel op dat u voor het normale paintball minimaal 18 jaar oud dient te zijn. Al onze arrangementen zijn inclusief uitrusting.

Kom langs voor een spannende pot paintball!

Kom gezellig een keertje langs om een spannend potje paintball te spelen in de buurt van Arnhem. Wij zijn makkelijk bereikbaar en zorgen altijd voor een onvergetelijke dag paintball! Mail of bel ons gerust als u meer informatie wilt over De Unit en haar arrangementen!