Kleurrijke snijbloemen voor uw groothandel vindt u bij Van de Werken Lisianthus B.V. Deze kwekerij in Zaltbommel kweekt een groot aanbod aan snijbloemen en levert deze bloemen in heel Nederland. Het maakt niet uit of uw groothandel dichtbij Zaltbommel staat of niet, de chauffeurs van de kwekerij rijden overal naar toe. De snijbloemen die Van de Werken Lisianthus B.V. aanbiedt, zijn van de soort lisianthus. Specifiek gaat het hier om de Piccolo-serie, een serie prachtige bloemen.

De Piccolo-serie: snijbloemen van de groothandel

In de Piccolo-serie vindt u negen verschillende kleuren. Elke snijbloem is uniek en voegt iets speciaals toe aan een boeket of bloemstuk. U kunt kiezen voor een prachtige witte bloem, met de Excaliber White of de Piccolo White. Of u kiest voor roze, met de Piccolo Rose-bloem, de Jolly Pink of de Claire Light Pink. Hiernaast zijn er nog varianten in rood, paars, geel en blauw: Piccolo Red, Piccolo Lavender, Piccolo Yellow en Piccolo Blue Picotee. Welke kleur u ook zoekt, er is altijd een mooie bloem voor uw groothandel.

Het kweken van de bloemen

De bloemen worden op een gezonde en milieuvriendelijke manier gekweekt, in een kas waar ze alle ruimte krijgen. Doordat het milieu bespaard wordt, koopt u bij kwekerij Van de Werken maatschappelijk verantwoorde bloemen. De snijbloemen groeien in verse aarde. Ze worden zorgvuldig behandeld en bloeien hierdoor helemaal op. Zo garandeert Van de Werken Lisianthus B.V. de beste kwaliteit bloemen.

Ontvang uw snijbloemen

De snijbloemen voor uw groothandel worden zo snel mogelijk geleverd. Dit gebeurt met vrachtwagens van de kwekerij zelf. De levering gebeurt zo, dat de bloemen vers blijven bij de levering. Hierop zijn de wagens speciaal ingericht. Wilt u uw snijbloemen bestellen of meer informatie aanvragen, dan kunt u altijd de website opzoeken en contact opnemen. Voordat u het weet, staan uw bestelde snijbloemen voor uw deur.

https://vdwerkenlisianthus.nl/