De kamervraag
Image default
Kinderen

Huur een themakist en geef een klein meisje een onvergetelijk prinsessenfeestje

Wanneer een klein meisje 5,6,7 jaar of ouder wordt, hoort daar een verjaardagsfeestje bij. En wat is een meisje nou liever dan een prinses?! Een dag vol glitterhakjes, dromerige jurken, sprankelende kroontjes en kleurrijke cupcakes zijn het recept voor een echt prinsessenfeestje. Samen met haar vriendinnen maken ze er een koninklijke dag van. Een dag om nooit meer te vergeten. Daar hoort alleen wel de nodige voorbereiding en blinkende accessoires bij. Ziezow maakt het u makkelijk door themakisten aan te bieden met alle benodigdheden voor een geslaagd prinsessenfeestje.

 

Er is overal aan gedacht

Wanneer u een themakist huurt van Ziezow, is er werkelijk overal aan gedacht. Het enige wat u hoeft te regelen is eten en drinken en voor de rest volgt u eenvoudig de aangegeven stappen in het draaiboek. Alvorens u de kist bestelt, ontvangt u deze per e-mail zodat u de stappen alvast kunt doornemen. Zelfs aan de uitnodigingen is gedacht! Stuur vriendinnetjes een echte prinsessenuitnodiging en laat de voorpret beginnen. Versier op de feestdag uw huis om tot een waar paleis met de meegeleverde versiering en het prinsessenfeestje kan beginnen. Houdt gedurende de dag het draaiboek erbij en laat u meeslepen met deze koninklijke dag vol plezier. De meisjes zullen die dag zoet zijn met verschillende prinsessenbezigheden. Geen moment om te vervelen dus! Ze maken hun eigen kroon, houden een stokpaardenrace, trekken een prachtige jurk aan en volgen de opdrachten voor een ware prinsessenspeurtocht. Deze fantastische ervaring zal uw prinsesje nooit vergeten.

 

Controleer snel online de beschikbaarheid

Ziet u het wel zitten om met een themakist een prinsessenfeestje te organiseren? Controleer hiervoor de beschikbaarheid online bij Ziezow en maak gebruik van het reserveringssysteem om uw themakist te bestellen. Vervolgens zal u een bevestigingsmail ontvangen en kan het feestje vastgelegd worden. Haal de kist twee dagen van tevoren op en de dag na de geboekte datum brengt u deze weer terug. Zo eenvoudig is het!

https://www.ziezow.nl