De kamervraag
Image default
Zakelijk

Hoe een koffer op maat voor uw bedrijf goed van pas kan komen

Heeft u al eens nagedacht over het aanschaffen van een koffer op maat voor u of uw medewerkers? Hierin kunt u heel gemakkelijk en vooral overzichtelijk spullen opbergen. Dat is een stuk praktischer dan wanneer u een standaard kunststof koffer gebruikt, waarin u steeds weer op zoek moet naar dat ene gereedschap, uw visitekaartjes of een onderdeel dat u nodig heeft voor assemblage. Een koffer op maat kan namelijk geheel naar wens worden ingericht met handige opbergvakken voor alles wat u nodig heeft. U kunt het dan bij wijze van spreken pakken zonder te kijken. Dat scheelt tijd en een heleboel ergernis.

Een mooie koffer is een prima visitekaartje

Een mooie koffer op maat is niet alleen handig, het is ook nog eens een prima visitekaartje. Er zijn namelijk gespecialiseerde bedrijven die de koffer kunnen voorzien van uw bedrijfsnaam en/of uw logo. Ook een speciale tekst kan op de koffer worden gezet, bijvoorbeeld om de inhoud ervan aan te geven. Uw medewerker kan met een koffer die de naam van uw bedrijf draagt ook direct het vertrouwen wekken van een klant die hij of zij bezoekt. Die weet dan direct dat hij inderdaad met een medewerker van u te maken heeft. Ook dit is een belangrijke reden om gebruik te maken van kunststof koffers die uw logo dragen.

Bij wie kan ik een degelijke koffer bestellen voor mijn medewerkers?

Wilt u een mooie kunststof koffer voor uw medewerkers bestellen, eventueel voorzien van uw bedrijfslogo? Neem dan contact op met Dankers Cases. Zij kunnen koffers op maat leveren van gerenommeerde merken, zoals WAG en SPI. Deze kunnen eventueel ook in aangepaste maten worden geleverd zodat ze optimaal geschikt zijn voor de toepassing die u eraan wilt geven. U kunt voor een vrijblijvende offerte contact opnemen met de klantenservice. Hier kunt u uiteraard ook terecht met al uw vragen. U vindt de contactgegevens op de website.