De kamervraag
Image default
Bedrijven

Een motorhelm passen en kopen in de winkel

Een motorhelm kopen doet u het beste in een echte winkel, en niet online. Immers moet u zeker weten dat een motorhelm goed zit en van goede kwaliteit is, voordat u hem koopt. De pasvorm is het belangrijkste als u een helm nodig heeft. Wilt u graag een motorhelm kopen en het eerst passen voordat u het gaat kopen? Dit kan bij Van de Kuinder Motoren in Hilversum. Deze motorwinkel verkoopt verschillende artikelen voor motorrijders, waaronder motorhelmen. Met een groot aanbod van diverse helmen weet u zeker dat er genoeg keuze is.

Kies de helm die bij u en uw rijstijl past

Kom tussen maandag en zaterdag langs bij Van de Kuinder Motoren voor alles op de weg. Bekijk alle artikelen en probeer ze uit wanneer u dit wilt. Heeft u hulp of advies nodig, dan staan de medewerkers van de winkel u graag bij. Ze bekijken welk model van motorhelm goed bij uw past en lichten u in over de verschillende voordelen van modellen. Zo gaat u altijd een motorhelm kopen die zowel stevig als stijlvol is en die volledig bij u past. De helmen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en merken. Bekijk ze alvast op de website van Van de Kuinder Motoren waar u foto’s vindt van meer dan 200 helmen. Ook de andere artikelen die verkocht worden in de winkel zijn hier te bekijken.

Garandeer uw eigen veiligheid

Kiest u een motorhelm van goede kwaliteit, dan garandeert u dat u veilig op uw motor stapt. Het verkeer kan gevaarlijk zijn, maar met een motorhelm bent u goed beschermd. Van de Kuinder Motoren weet hoe belangrijk veiligheid op de weg is, en verkoopt daarom motorhelmen die lang meegaan en die stevig op uw hoofd zitten. Sommige zijn bijvoorbeeld voorzien van een Pinlock, waarmee uw vizier niet beslagen wordt. Of een geïntegreerd zonnevizier, zodat u ook tegen de zon in kunt rijden. Dit is maar een topje van de ijsberg. Neem voor meer informatie over motorhelmen contact op met Van de Kuinder Motoren.

https://www.vandekuinder.nl