De kamervraag
Image default
Zakelijk

Goede en goedkope VW Kever onderdelen vind je bij Paruzzi

Goede en voordelige onderdelen voor je oude VW Kever vind je niet overal. Maar wél bij Paruzzi Classic VW Supplies, de toonaangevende webwinkel in VW Kever onderdelen. Paruzzi is een begrip in Nederland en België en levert aan particulieren en bedrijven binnen heel Europa onderdelen voor de Volkswagen Kever en andere luchtgekoelde Volkswagens. Met meer dan 60.000 verschillende onderdelen kan elke klant op maat worden bediend.

Alle originele VW onderdelen voor alle Volkswagen modellen

Paruzzi heeft zich sinds de oprichting in 1989 opgewerkt van een bescheiden bedrijfje tot Europa’s nummer 1 online shop in onderdelen voor de klassieke Volkswagen. Sinds 2013 is Paruzzi bovendien aangesteld als partner van Volkswagen Classic Parts, de afdeling klassiek van Volkswagen in de Duitse stad Wolfsburg. Paruzzi kan hierdoor ook voor alle Volkswagen modellen die ouder zijn dan 15 jaar alle originele onderdelen leveren, zowel aan doe-het-zelvers als aan garagehouders.

Alle VW onderdelen snel te vinden en even snel in huis

Elk VW onderdeel is op Paruzzi.com overzichtelijk gerubriceerd, zodat je snel de benodigde onderdelen kunt vinden en bestellen. Paruzzi heeft naast een eigen onderdelenlijn een divers aanbod van ruim 250 merken van fabrikanten die aan Volkswagen leveren of dat ooit hebben gedaan. Daarnaast worden producten aangeboden van fabrikanten met reproducties van high performance onderdelen. Je bestelling vóór 15.00 uur wordt nog dezelfde dag verwerkt en gratis verzonden.

Paruzzi heeft een zeer hoge klantenwaardering. Bestel daarom snel je onderdelen voor je oude VW Kever of ander Volkswagen model in onze webshop. Heb je nog vragen? Bel ons op (+31 (0)113 503 555), stuur ons een e-mail (info @ paruzzi.com) of komt langs op ons kantoor en centrale magazijn in het Zeeuwse Yerseke.

https://www.paruzzi.com/