De kamervraag
Image default
Woningen

Deze makelaar in Wageningen biedt servicegerichte dienstverlening

Jeltes ten Hoor Makelaars is een betrokken makelaar in Wageningen waar u terecht kunt voor een veelzijdige dienstverlening. Denk hierbij aan de verkoop van uw woning, aan de koop van een woning maar ook aan waardebepaling en taxatie. Daarnaast vindt elke ondernemer bij deze makelaar ook een aanbod aan winkel- en kantoorruimtes. Van welke dienst uit het aanbod van Jeltes ten Hoor u ook gebruikt wilt maken, u mag rekenen op een service van A tot Z. Daarbij is oog voor uw wensen en is er altijd een medewerker waarbij u terecht kunt voor informatie of advies. Dat geldt alle dagen van de week en ook buiten kantooruren. Deze makelaar in Wageningen biedt u als klant namelijk een 24/7 service aan.

Over deze makelaar

Jeltes ten Hoor Makelaars is een familiebedrijf uit Wageningen. Met 50 dienstjaren is deze makelaar niet alleen zeer ervaren, maar ook een echte kenner van de woningmarkt in uw regio. Naast Wageningen behoren ook Wageningen-Hoog, Bennekom, Ede, Rhenen, de Betuwe, Doorwerth, Wolfheze, Renkum en Heelsum tot het werkgebied. Daarnaast is dit een betrokken makelaarskantoor. De ervaren en enthousiaste medewerkers zijn geïnteresseerd in u als klant en willen graag uw specifieke wensen begrijpen om zo tot een perfecte dienstverlening te komen.

De werkwijze van dit makelaarsbedrijf

Kiest u voor Jeltes ten Hoor, dan bent u zeker van servicegerichte dienstverlening en een persoonlijke benadering. Daarbij mag u rekenen op meedenkende makelaars, of het nu de verkoop of de aankoop van een woning betreft. De verkoopmakelaars maken gebruik van een dosis creativiteit om uw woning te laten opvallen binnen het actuele woningaanbod om potentiële kopers aan te trekken. Omdat iedere woning uniek is, betreft dat altijd maatwerk. Wilt u meer weten over de werkwijze en dienstverlening van deze makelaar in Wageningen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via een telefoontje, terugbelverzoek of door langs te gaan op het makelaarskantoor in het centrum van Wageningen.