De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Een hanglamp van hout met een uniek verhaal

Bent u op zoek naar een prachtige hanglamp van hout? Dan koopt u deze natuurlijk van zorgboerderij De Lingehof. Wanneer u bij deze zorgboerderij een hanglamp van hout koopt met een uniek design, koopt u ook een lamp met een mooi verhaal. De producten die ze verkopen bij deze zorgboerderij, worden namelijk met de hand gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking of een handicap. De hanglamp van hout wordt gemaakt in de werkplaats en bestaan compleet uit hout. Wanneer u de diverse design bekijkt, wilt u direct zelf een exemplaar in uw huis! Nadat de hanglamp gemaakt is, wordt deze uitvoerig nagekeken door de keurmeester. Dit geldt ook voor alle andere producten die u bij De Lingehof kunt kopen, zoals een houten klok bijvoorbeeld.

Een uniek stukje design in huis compleet gemaakt van hout

Niet alleen voor het kopen van een prachtige lamp kunt u bij deze zorgboerderij terecht, ook voor een unieke houten klok gaat u naar de webshop. Natuurlijk wordt ook de houten klok die u kunt kopen met de hand gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. De houten klok is een uniek ontwerp, dat u kunt aanpassen naar uw eigen voorkeur. Omdat elk product handgemaakt is, is er geen één hetzelfde en haalt u dus een bijzonder product in huis. De handgemaakte klok heeft een 3D-effect door zijn diepte en zwarte wijzerplaat en creëert daarmee een tijdloze look. Maar natuurlijk kunt u ook voor een compleet andere look kiezen. U kunt voor de volgende onderdelen van de klok zelf de kleur kiezen:

  • Wijzerplaat
  • Achterplaat
  • Uuraanduidingen
  • Wijzers

Daarnaast bepaalt u ook zelf de afmetingen van de klok, waarbij u de keuze heeft uit 40 centimeter, 50 centimeter of 70 centimeter.

Neem een kijkje in de webshop

Wilt u  een houten klok kopen of een hanglamp? Bekijk dan direct het aanbod van deze zorgboerderij in de webshop. Heeft u vragen over de producten of over het bedrijf? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke werknemers van De Lingehof, zij helpen u graag!