De kamervraag
Image default
Wijn

Met deze wijnproeverij proeft u de lekkerste wijnen thuis

Bent u een echte wijnliefhebber? Probeert u graag nieuwe wijnen uit? Dan is de wijnproeverij voor thuis van Wijnhuis Oktober een uitstekende optie. Met een dergelijke proeverij zit u nergens aan vast. De wijnen worden gewoon bij u thuis bezorgd. Eenmalig geniet u van de meest smaakvolle en verrassende wijnen die ze te bieden hebben. U ontvangt een pakket met verschillende wijnen. Per wijn krijgt u uitleg over de smaak en de herkomst. Deze wijnproeverij voor thuis is ideaal te organiseren met vrienden, collega’s of familie. Wilt u de wijnproeverij liever bewaren voor een romantisch avondje met uw partner of voor een speciale gelegenheid? Dat kan natuurlijk ook. U kunt de wijnen langere tijd bewaren.

Vaker genieten van lekkere wijnen? Kies een wijnabonnement

Is de wijnproeverij voor thuis geslaagd en wilt u vaker van deze lekkere wijnen genieten? Kies dan voor een uniek wijnabonnement bij Wijnhuis Oktober. Zij selecteren de lekkerste wijnen voor u. U kunt het abonnement maandelijks of per kwartaal afnemen en kiest u zelf hoeveel flessen u ontvangt: drie, zes of twaalf flessen. Bij de selectie houden ze rekening met het seizoen. Nog een fijne bijkomstigheid: als u kiest voor een wijnabonnement profiteert u sowieso van 15% tot 20% prijsvoordeel dan wanneer u de flessen apart zou aanschaffen.

Bekijk de mogelijkheden online

Wilt u weten wat een wijnabonnement of wijnproeverij voor thuis nog meer inhoudt? Neem dan eens een kijkje op de website van Wijnhuis Oktober. U ziet direct dat het echte wijnspecialisten zijn met een hoge kennis. Wilt u graag informatie ontvangen over de wijnen of heeft u vragen over het aanbod? Neem dan eens contact met ze op. Hun wijnkenners vertellen u graag alles over hun producten en diensten. Bespreek de mogelijkheden of sluit direct een wijnabonnement af op de website. Geniet u binnenkort ook van de lekkerste wijnen bij u thuis?

Gerelateerde artikelen

Waarom zou je dure rode wijnglazen kopen?