De kamervraag
Image default
Winkelen

Rookplanken

Rookplanken

Misschien heb je al weleens iets gehoord over rookplanken maar zelf nog nooit uitgeprobeerd? Ben je een echte BBQ liefhebber en wil je eens wat anders? Dan is een rookplank echt iets voor jou. Het woord zegt het eigenlijk al een rookplank daarmee rook je allerlei voedingsmiddelen zoals bijvoorbeeld vlees of vis. Daarnaast zorgt het roken er ook voor dat het bereide voedsel langer houdbaar is.

Waarom een rookplank gebruiken?

Het is vrij simpel een rookplank gebruiken tilt het barbecueën eigenlijk naar een hoger niveau. De unieke rooksmaak maakt het bijzonder en extra lekker. Leg een lekker stuk vlees of vis op de plank en leg deze op de barbecue. De plank wordt warm en er komt automatisch rook vrij. Deze rook zorgt voor de bijzondere smaak en dat je het ook langer kan bewaren.

Je hoeft de rookplank niet na eenmalig gebruik weg te gooien. Je kan rookplanken opnieuw gebruiken maar dan moet je wel opletten dat je deze niet op de vlammen legt. Bij de volgende BBQ-sessie leg je er weer een lekkere stuk vis zoals verse paling of een heerlijke dikke entrecote op.

 

Rookplanken van cederhout

In onze webshop vind je uitsluitende rookplanken die gemaakt zijn van onbewerkt cederhout. Je hoeft niet bang te zijn dat er bij verhitting van de plank allerlei giftige stoffen vrij komen. Dit is absoluut niet het geval. Daarom kan je er met een gerust hart de lekkerste gerechten op bereiden.

Kijk rustig rond in onze webshop. Dan zie je ook meteen ons aanbod aan rookplanken. We geven je ook nog graag een tip. Koop een pakket met rookplanken. Dan heb je altijd voldoende in huis en het is nog voordeliger ook. Wij zorgen er uiteraard voor dat jouw bestelling zo snel mogelijk en netjes verpakt bij je thuis wordt afgeleverd.

https://goedkoop-rookhout.nl/rookhout/