De kamervraag
Image default
Winkelen

Ga voor betonlook tegels als stoere wandbedekking

Van wandtegels in uw badkamer kijkt u uiteraard niet op. Ze zijn goed schoon te houden en daarmee ideaal voor deze ruimte in uw huis. Maar de badkamer is niet de enige plek waar wandtegels tegenwoordig verschijnen. Door de verschillende varianten die beschikbaar zijn, komen ze op meerdere plekken goed tot hun recht: in de keuken, woonkamer, slaapkamer en op zolder. Een type tegel die hier niet misstaat, is die met betonlook. Betonlook tegels geven de muren in uw huis een robuuste en stoere uitstraling. Deze tegel heeft bovendien een andere structuur dan een geverfde muur en dit geeft een ruimte een extra dimensie.

Houtlook tegels creëren een robuuste en natuurlijke omgeving

Betonlook tegels geven een huis een bijzondere sfeer en zijn zeker voor unieke interieurs een aanvulling. Er zijn echter nog meer opties. Liefhebbers van hout zien het steeds vaker verschijnen: houten muren en panelen. Het creëert een robuuste en natuurlijke uitstraling en geeft een interieur een uiterlijk dat binnen en buiten verbindt. Ook hierin kunnen tegels tegenwoordig een rol vervullen. Houtlook tegels doen qua uiterlijk niet onder voor houten vloeren en zijn een mooie aanvulling in het aanbod wand- en vloertegels. Voor interieurs met een link naar de natuur zijn houtlook tegels een uitkomst.

Goedkope vloertegels voor iedere portemonnee

Houtlook en betonlook tegels kunnen een ruimte een andere uitstraling geven. Door de bijzondere sfeer wordt een ruimte omgetoverd en kunnen zowel wand als vloer hierin als basis dienen. Bij Tegeloutlet Kroon in Meerkerk zijn veel verschillende soorten tegels te vinden, zodat u zelf kunt bepalen welke tegel het beste bij uw interieur past. Ook zijn in de outlet goedkope vloertegels te vinden die met wandtegels gecombineerd kunnen worden. De outlet bevindt zich aan de A27 tussen Gorinchem en Lexmond en is zes dagen in de week geopend. Benieuwd naar houtlook en betonlook tegels? Neem er eens een kijkje.