De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Ervaar de kracht van veiligheid met aluminium tuinpoorten

Als u uw tuin veilig wilt afsluiten, dan is het verstandig om te kiezen voor een poort waar u niet zomaar gemakkelijk overheen kan stappen. Dat is natuurlijk niet heel veilig. Een poort die manshoog is, daar stap je niet zomaar overheen. Dat geeft al een veel veiliger gevoel. Ook als u een manshoge tuinpoort kiest, zijn er nog verschillende materialen waaruit u kan kiezen. Denk bijvoorbeeld eens aan houten of aluminium tuinpoorten. Zo bent u veilig voor de gevaren van buitenaf. Ook als er jonge kinderen of huisdieren vrij u uw tuin lopen, zullen deze niet zomaar de weg op lopen.

Een elektrische tuinpoort van aluminium

U kunt uiteraard kiezen voor een poort die u handmatig open en dicht kan doen. Kies voor een poort van goede kwaliteit en laat deze leveren en plaatsen door een vakkundig bedrijf als AG Design. Zij plaatsen niet alleen tuinpoorten bij bedrijven, maar het is ook zeker mogelijk om uw aluminium tuinpoort bij u als particulier te plaatsen. Er zijn onwijs veel verschillende soorten aluminium tuinpoorten waaruit u kunt kiezen. Zo heeft u de optie om te kiezen voor een poort die het volledige zicht op uw tuin ontneemt. Daarnaast is het ook mogelijk om een hekwerk te kiezen waar nog wel doorheen te kijken is. Dat kan u eventueel minder het gevoel geven dat u zit opgesloten in uw eigen tuin.

Snelle hulp bij een defect

Als er iets mis is bij uw elektrische tuinpoort, moet u niet zelf gaan knutselen. Het is beter om ervoor te kiezen om een installateur ernaar te laten kijken. De mensen van AG design staan in dat geval voor u klaar. Na herstelwerkzaamheden kan uw hekwerk weer vele jaren mee. AG Desing staat voor klanttevredenheid, kwaliteit en totaliteit. Ze gaan niet weg totdat alles tot in de puntjes voor u is geregeld.

https://agdesign.be/