De kamervraag
Image default
Webdesign

Webshop beginne voor ontwerpers

   

Vroeger was een website ontwerpen een ingewikkelde en technische klus die vaker werd uitgevoerd door programmeurs dan door grafisch vormgevers. Daar is de laatste tijd veel verandering in gekomen door web building software en template based ontwerpen. Een webshop beginne kan ook met een minimum aan technische kennis worden uitgevoerd, een vakkundig oog voor aantrekkelijk en intuïtief design blijft wel van belang. Commerciële ontwerpers kunnen nu een webshop beginne voor hun klanten op basis van Shoptrader, een compleet online platform met veel geavanceerde mogelijkheden voor zakelijk gebruik. Met deze software kan elke webdesigner een professionele oplossing bieden waar de klant ook zelf mee aan de slag kan.

 

Het voordeel van een shopping platform

Als grafisch vormgever denk je in beelden, niet in code. Met het platform van Shoptrader kun je visueel een webshop beginne die er direct aantrekkelijk uitziet. Achter het uiterlijk gaat een uiterst krachtig systeem schuil waarin je alle elementen in handen hebt voor een professionele online shopping ervaring. Wat kun je zoal met Shoptrader?

 

Aantrekkelijke webwinkels inrichten

Een webshop beginne was niet eerder zo intuïtief. Kies een een template en pas deze naar wens aan. In plaats van een blank canvas kun je een stijl kiezen die je vervolgens naar eigen voorkeur kunt aanpassen. Of beter gezegd; de voorkeur van de klant, als webdesigner kun je elk aspect van de winkel aanpassen. Dit werkt met stylesheets waarmee je echt een unieke look kunt creëren.

 

Ontwerp een overzichtelijke winkel

Je kunt een webshop beginne met een prachtige layout, als de producten niet direct vindbaar zijn ben je niet geslaagd in het bouwen van een effectieve winkel online. Met Shoptrader koppel je productinformatie direct aan beeldmateriaal, je kunt de prijzen dynamisch aanpassen en de artikelen categoriseren. Kortom, alle opties die je nodig hebt om een winkel overzichtelijk in te richten. Merk je dat bepaalde artikelen beter lopen, of dat producten juist niet verkocht worden? Je kunt het aanbod direct aanpassen en producten prominent naar voren laten komen.

 

Als webdesigner wil je de klant goed op weg helpen, met Shoptrader biedt je de klant een prachtige webwinkel waar ze zelf mee aan de slag kunnen. Tegelijkertijd kun je niet alleen de webshop beginne, je kunt ook blijvend ondersteuning bieden wat voordeel oplevert voor de klant, en ook voor jou als ontwerper.

https://www.shoptrader.nl/wp-content/uploads/2016/03/shoptrader_logo.png