De kamervraag
Image default
Mode en Kleding

Ring kopen online

Ben je op zoek naar een bijzonder sieraad die niet iedereen draagt? Dan moet je online een bijzondere ring kopen. In de webshop vind je ringen die je elders niet zult vinden, en nog goedkoop ook! Je bent bekend met de ring om je vinger, je kunt ook knuckle ringen kopen, nagel ringen of speciale “trend” ringen waarbij geen enkele vaste regel meer van toepassing is. We zetten de laatste trends voor je op een rijtje:

 

Knuckle ringen

Als je echt origineel voor de dag wilt komen moet je een knuckle ring kopen. Die draag je lager dan normaal, bij het eerste vingerkootje. Dat ziet er heel bijzonder uit en het staat heel erg mooi. Knuckle ringen zijn vaak niet helemaal rondom gesloten, zo heb je meer speling om de maat precies goed te krijgen.

 

Nagel ringen

Deze ringen zitten vaak nog iets lager dan knuckle ringen, wanneer jij een nagelbijter bent moet je zeker eens een nagel ring kopen. Deze ringen komen over jouw normale nagel te liggen, vaak betreft het ringen die prachtig bewerkt zijn met kristallen of juist een glanzend gouden afwerking. Ze vallen mooi over je nagels heen en zullen in tegenstelling tot plaknagels niet jouw echte nagels aantasten.

 

Trend ringen

Voor de collectie trend ringen moet je echt in de online shop kijken, trends kunnen snel veranderen! Er zijn bijvoorbeeld ringen die met kettingen worden uitgevoerd, over meerdere vingers gaan of je complete vinger bedekken. Voor een bijzonder feestje moet je zeker eens een trend ring kopen. Dat zal direct een gespreksonderwerp zijn. Je hoeft niet te verklappen dat je trend ringen heel goedkoop online kunt bestellen. Maar jouw beste vriendinnen mag je dit geheimpje best verklappen!

 

Meten is weten

Sommige ringen gaan niet geheel rond en hebben een uitsparing. Die ringen kun je bijstellen zodat ze perfect passen. Bij ringen op maat wordt dit aangegeven als diameter of omtrek in millimeters. Wanneer je een oude ring hebt liggen kun je die opmeten en het getal met 3,14 vermenigvuldigen voor de omtrek. Je kunt ook een strookje papier nemen, die om je vinger wikkelen, een streepje zetten en dat strookje opmeten. Dan weet je de omtrek. Deel die vervolgens door 3,14 en je weet de diameter!