Ik ben altijd al erg benieuwd geweest naar Israel. Alle mooie verhalen over hoe het daar in het verleden is gegaan. Ook in de tijd van de Bijbel was Israel natuurlijk het beloofde land. Omdat ik vroeger christelijk ben opgevoed heb ik hier ook veel mee te maken gehad en ik wil altijd al een kijkje nemen bij alle highlights van dat land. Ook wil ik dat er wel een gids mee gaat zodat alles goed wordt verteld en uitgelegd. Ik wil niet per se naar Israel om het geloof maar meer omdat ik graag alle verhalen een keer zelf mee wil beleven. Het lijkt me super interessant en mooi om me wat meer te verdiepen in Israel. Ik wil wel graag een rondreis Israel zodat alles al geregeld is en ik niet zelf alle reizen moet regelen en alle hotels moet regelen. Ik wil gewoon dat alles goed geregeld is en dat ik heerlijk kan genieten van mijn rondreis Israel.

Israel Idoed Reizen

Ik was op zoek naar een rondreis Israel en na dit ingetypt te hebben op Google kwam ik op de website van Israël Idoed reizen. Dit is een bedrijf dat en rondreis Israel aanbiedt en dat is precies waar ik naar op zoek ben. Ik heb wat recensies gelezen van andere klanten op het internet om te kijken of het wel een betrouwbaar bedrijf was aangezien ik er nog nooit van had gehoord. Alles was gelukkig goed en ik besloot te boeken bij Israel Idoed.

De reis

Ik ben nu ongeveer 5 dagen terug uit Israel en ik heb echt genoten. De reis zelf was zeer indrukwekkend en ook erg goed geregeld. Ik ben echt blij dat ik dit allemaal heb gedaan aangezien ik nu echt alle mooie gebieden en plaatsen uit de bijbel heb gezien. Ik ben ook meer over het christendom te weten gekomen en daar ben ik stiekem ook wel een beetje blij om. Kortom het was echt een hele fijne ervaring en dit is wat ik echt iedereen zou willen aanraden.