De kamervraag
Image default
Webdesign

Blijf op de hoogte met QYN nieuws

Met QYN nieuws blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digital signage. Je leest er alles over de laatste trends, technologieën en marktontwikkelingen. Het is ook de ideale manier om op de hoogte te blijven van de unieke projecten en klantcases van QYN.

Informeer jezelf over de nieuwste QYN concepten

Van een totaal nieuw winkelconcept bij KPN, tot een 360 graden beleving in de winkels van luxaflex, de unieke toepassingen van QYN kom je tegenwoordig overal tegen. Wil je meer weten over de nieuwste projecten waarbij QYN betrokken is, dan is QYN nieuws iets voor jou. Behalve een mooi overzicht van de laatste projecten, is QYN nieuws ook de plek om meer over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf zelf te weten te komen. Zo stellen nieuwe mensen bij QYN zich hier als eerste voor en word je ook op de hoogte gehouden van de maatschappelijk relevante activiteiten van QYN, zoals de betrokkenheid bij goede doelen.

Prikkelende opinies en de nieuwste trends

QYN nieuws is ook de plek voor opiniestukken. Je leest er interviews met de mensen van QYN en opinies over unieke projecten en uitdagingen. QYN nieuws heeft daarnaast een speciale sectie geweid aan de allernieuwste technologieën, ontwikkelingen en trends. Je leest er over de nieuwste innovaties in de zorg en in retail maar ook over al het moois dat grote technologiebeurzen, zoals de ISE in Amsterdam en Infocomm in Las Vegas jaarlijks te bieden hebben.

QYN brengt het nieuws naar je toe

Wil je er zeker van zijn niets te missen van het laatste nieuws en de nieuwste marktontwikkelingen, meld je dan aan voor QYN nieuws. Zo blijf je alle relevante ontwikkelingen volgen. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven voor deze service.