De kamervraag
Image default
Toerisme

Reisverzekering vergelijken voor een cruise (Soedan en Vietnam)

Dekking op maat voor cruises. U bent gedekt voor zaken die u op het droge niet zult meemaken, zoals hutindeling en gemiste boten.

Heeft u een cruise geboekt? Dan heeft u een reisverzekering nodig om er zeker van te zijn dat uw reis beschermd is zodra u geboekt heeft. Een standaardpolis dekt verloren en gestolen bezittingen, reisannulatie, medische kosten en repatriëring. Een reisverzekering vergelijken is een uitkomst.

Maar er zijn extra dekkingsniveaus ontworpen voor cruisevakanties, waaronder dekking voor opsluiting in de cabine, luchtbruggen naar het ziekenhuis, gemiste havens en ongebruikte excursies.

Zodra u een reisverzekering met de juiste prijs heeft gevonden, controleert u de polis om te zien wat u dekt tijdens een cruise.

 

  • Dekking voor cruises

Dekking voor opsluiting in de cabine. Als u ziek wordt, kan de scheepsarts of EHBO’er u vertellen dat u in uw hut moet blijven tot u weer gezond bent. Als uw polis u dekt, krijgt u een uitbetaling tot een bepaalde limiet.

 

  • Luchtbrug naar ziekenhuis

Als u dringend moet worden gerepatrieerd, hebt u misschien helikoptertransport nodig naar huis of naar de dichtstbijzijnde medische faciliteit om u te laten behandelen.

 

  • Gemiste havens

Als uw schip vertrekt en u niet aan boord bent omdat u bijvoorbeeld pech hebt, vertraging hebt opgelopen door een verkeersongeval of bent opgehouden door slecht weer, bent u gedekt voor alternatieve reis- en verblijfskosten.

 

  • Niet gebruikte excursies

Als u door ziekte of een ongeval een vooraf geboekte excursie niet kunt bijwonen, dekt uw reisverzekering de kosten van de activiteit (tenzij u het ongeval zelf hebt veroorzaakt, bijvoorbeeld omdat u teveel hebt gedronken).

 

Soedan Reisverzekering 

Of u nu naar Soedan reist voor zaken, vrijwilligerswerk, familiebezoek of u bent gewoon een toerist die de piramides van Meroe wil zien, de prachtige architectuur en een liefhebber bent van de Soedanese keuken, een reisverzekering Soedan is essentieel.

 

Dekking speciaal ontworpen en inbegrepen voor:

  • Gevaarlijke, afgelegen en uitdagende locaties wereldwijd, waaronder oorlogsgebieden, crisis- en rampenbestrijdingsgebieden, waaronder gebieden waar uw regering, het ministerie van Buitenlandse Zaken of een vergelijkbare overheidsinstantie reizen afraadt.

  • Individuen en groepen op zaken- en werkreizen, inclusief journalistiek, media, humanitaire hulpverlening, rampenbestrijding, conservatie, onderzoek, vrijwilligerswerk, missionariswerk, religieus werk en liefdadigheidsprogramma’s, inclusief onderwijs-, studie- en educatieve reizen en niet-gouvernementele organisaties (NGO’s).

  • Oorlogshandelingen en/of terrorisme en/of burgerlijke onlusten tijdens een zaken- of werkreis.

 

Waarom heb ik een reisverzekering voor Vietnam nodig?

Een reisverzekering Vietnam is een must als u onverwachte kosten wilt vermijden mocht u medische behandeling nodig hebben tijdens uw bezoek aan het land. Het is een goed idee om een reisverzekering af te sluiten wanneer u uw vakantie boekt, zodat u verzekerd bent tegen annuleringen. Dit kan u toelaten om de kosten van uw vakantie terug te vorderen indien u uw reis moet annuleren of inkorten omwille van een noodgeval.

Vietnam is niet zonder criminaliteit, dus u zult goed op uw bezittingen moeten passen. Een reisverzekering kan de kosten dekken van gestolen, verloren of beschadigde voorwerpen. Bij het afsluiten van uw polis moet u rekening houden met de kosten van uw kostbaarheden, om er zeker van te zijn dat u voor de volledige prijs van uw bezittingen gedekt bent. Vergeet niet om de één artikel limiet van de polis te controleren – dit is het maximale bedrag dat u kunt claimen voor een enkel artikel.

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/