Het netwerk van de toekomst is hier. Het 5G mobiele netwerk is beschikbaar in een paar landen over de hele wereld, bijvoorbeeld de VS en het VK. Gebruik van dit netwerk kan met smartphones. Sommige bedrijven hebben al 5G mobiele telefoons gelanceerd en anderen proberen dit te doen met de uitbreiding van het 5G-netwerk over de hele wereld. Het is nog onduidelijk of oudere modellen zoals de Samsung Galaxy S9 de beschikking krijgen over 5G.

Op dit moment zijn er een paar 5G mobiele telefoons beschikbaar. We hebben ze in onze nieuwe blogpost geanalyseerd en we hopen dat deze tekst u zal helpen om de juiste 5G-mobiele telefoon voor u te kiezen.

SAMSUNG 5G MOBIELE TELEFOONS

Tien jaar na de lancering van de eerste Galaxy introduceerde Samsung de volgende generatie mobiele telefoons: Samsung Galaxy S10, S10e en S10 +. 

Samsung Galaxy S10 5G is de enige mobiele telefoon uit deze serie die 5G-netwerk ondersteunt. Met deze 5G mobiele telefoon kun je muziek downloaden en streamen en vergeten hoe buffering eruit ziet.

Samsung heeft de vingerafdrukscanner van de achterkant naar de voorkant van de telefoon verplaatst en de sensor op het scherm gemaakt. Deze Ultrasone vingerafdrukscanner herkent alleen uw vingerafdruk. Zo’n functie verhoogt de veiligheid van uw mobiele apparaat en helpt u zich veiliger voelen.

  • Samsung Galaxy S10 wordt geleverd in een paar verschillende kleuren, en ze hebben allemaal een metalen gloed en een metalen look. Schadelijk blauw licht van het display wordt gereduceerd door uniek vloeibaar composiet. Nu kun je laat in de avond je favoriete film bekijken zonder je zorgen te maken over schadelijke stralen. Het display is gemaakt van robuust Gorilla Glass 6. Het grootste scherm in deze serie mobiele telefoons is het 6,7-inch scherm. Best knap, toch?
  • Laten we je nog meer verbazen. Samsung Galaxy S10 heeft zes professionele camera’s, vier aan de achterkant (12 MP telefoto-camera, 12MP groothoekcamera, 16MP Ultra Wide-camera en 3D -dieptecamera) en twee aan de voorkant (10 MP Selfie-camera en 3D -dieptecamera)! Met deze 3D -dieptecamera kunt u live video-opnamen maken en kunt u het afstandspaar meten om snel maatregelen te nemen.
  • Wat ook nieuw is in deze Galaxy-serie, is Adaptive Power Saving Mode die de levensduur van de batterij overdag beheert. De capaciteit van de batterij is 4500 mAh en kan behoorlijk snel worden opgeladen.

Een andere 5G-mobiel uit de Galaxy-serie is Samsung Galaxy Fold . Dit unieke apparaat heeft een opvouwbaar display en ziet er echt uit als een boek. Deze telefoon is nog niet vrijgegeven en er is een aanname dat de prijs rond de $ 2000 zal liggen.

XIAOMI 5G MOBIELE TELEFOON

De eerste Xiaomi 5G-mobiele telefoon is al in de winkels. De populariteit van de Xiaomi-telefoon is de afgelopen jaren toegenomen. Dit bedrijf volgt de trends en het is een van de eersten die de 5G-mobiele telefoon heeft gelanceerd.

 

Xiaomi Mi Mix 3 5G maakt gebruik van de meest geavanceerde 5G-technologie en heeft een downloadsnelheid van 2 GB per seconde. Het is alleen verkrijgbaar in blauwe kleur en heeft vier camera’s, twee achter en twee camera’s aan de voorkant. Xiaomi Mi Mix 3 heeft een vingerafdrukscanner aan de achterkant van de telefoon, net als alle mobiele telefoons uit de Mi-serie. Het heeft een 6,39-inch display en voor het eerst in de geschiedenis van de Mi-serie heeft het scherm interactie. Dit betekent dat u kunt schuiven om het weer te zien of om op het bericht te reageren. Xiaomi Mi Mix 3 heeft een schuifbaar voorscherm.

LG 5G MOBIELE TELEFOON

LG V50 ThinQ is de eerste 5G mobiele telefoon van LG. HET IS OPVOUWBAAR EN HEEFT TWEE SCHERMEN . Met het dubbele scherm is het mogelijk om een ​​dubbel videogesprek te voeren en eenvoudig videogames te spelen. Bekijk de game op één scherm en gebruik het andere scherm als een spelbesturing. Best knap, toch? Als u een gamer bent, is dit de perfecte mobiele telefoon voor u.

De capaciteit van de batterij is 4000 mAh, en met de snellader kun je je batterij in 35 minuten tot 50% opladen. LG V50 ThinQ heeft een 6,4-inch scherm en vijf camera’s, drie achterste en twee frontcamera’s. Het is gemaakt van metaal en stevig Gorilla Glass 5.

De LG V50 ThinQ 5G mobiele telefoon heeft 6 GB RAM-geheugen en 128 GB intern geheugen dat met MicroSD Card tot 2 TB kan worden uitgebreid.

ONE PLUS 5G MOBIELE TELEFOON

One Plus 7 PRO 5G is de eerste 5G mobiele telefoon die is aangekomen in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft een 6,7-inch scherm en een dual sim-kaartsleuf. De capaciteit van de batterij is 4000mAh. Het heeft vier camera’s, drie achterste camera’s en een camera aan de voorkant. One Plus 7 PRO 5G is verkrijgbaar in drie kleuren: Mirror Grey, Almond en Nebula Blue.

Deze mobiele telefoon heeft 8 GB / 12 GB RAM-geheugen voor 265 GB intern geheugen en 6 GB RAM-geheugen voor 128 GB intern geheugen.

https://gsm-stuntprijzen.nl/