De kamervraag
Image default
Sport

Top ruitermerken met maatwerkmogelijkheden

In de ruitersport, en overigens ook als je gewoon voor je plezier rijdt, is het belangrijk dat de kleding die je draagt goed past. Slecht passende kleding zit al snel te strak waardoor het niet comfortabel aanvoelt. Of juist te los waardoor het tijdens het rijden gaat schuren, soms met pijnlijke gevolgen. Gelukkig zijn er verschillende speciaalzaken waar je ruiterkleding speciaal op maat kunt laten maken zodat deze altijd perfect past en je comfortabel en ontspannen kunt gaan rijden.

Samshield: de koning van maatwerkartikelen

Bij maatwerk in ruiterkleding denken veel mensen al aan Samshield. Geen wonder, want veel Samshield kleding en accessoires kunnen al jaren volledig op maat gemaakt worden. De Samshield cap bijvoorbeeld, kan volledig op jouw maat worden aangepast zodat deze stevig blijft zitten zonder dat deze gaan knellen op je hoofd. Samshield staat bovendien bekend als een merk dat continu investeert in het verbeteren van de kwaliteit en het comfort van zijn producten.

Waar kun je terecht voor op maat gemaakte rijkleding?

Naast een helm en bijvoorbeeld rijlaarzen kun je ook andere kleding op maat laten maken. Een Vestrum rijbroek bijvoorbeeld, of een polo van PS of Sweden. Voor maatwerkmogelijkheden kom je altijd uit bij een officiële dealer van het merk. Veel speciaalzaken zijn een officieel verkooppunt van meerdere bekende merken zodat je voor je complete outfit bij dezelfde winkel terecht kunt. Twijfel je of een bepaald artikel dat je op internet of in de winkel op maat gemaakt kan worden? Neem vooral contact op met de desbetreffende winkel en informeer naar de mogelijkheden.

Bij maatwerk wordt je altijd uitgenodigd om langs te komen zodat je maten opgemeten kunnen worden. dat neemt behoorlijk wat tijd in beslag dus maak er vooral een gezellig dagje uit van waarbij je fitting plaatsvindt onder het genot van een hapje en een drankje!