De kamervraag
Image default
Industrie

Wat zijn de mogelijkheden voor spuitgieten in Amsterdam?

De techniek van spuitgieten in Amsterdam wordt op verschillende manieren toegepast. Zo kunnen er voor diverse sectoren voorwerpen worden gemaakt in de door de klant gewenste afmeting. Spuitgieten gebeurt aan de hand van een vooraf gemaakte mal. Op die manier kan worden gegarandeerd dat alle producten exact dezelfde afmetingen hebben en probleemloos kunnen worden toegepast in uw productieproces. Als u kiest voor spuitgieten in Amsterdam dan kiest u voor een bedrijf dat hiermee ruime ervaring heeft.

Ventilatieroosters laten maken

Een ventilatierooster wordt vooral toegepast in de bouw. Zeker na het uitbreken van corona in Nederland kreeg ventilatie veel aandacht. U kunt kunststof ventilatieroosters in Amersfoort laten maken zodat er gegarandeerd voldoende frisse lucht een pand binnenkomt. Dit is overigens niet alleen belangrijk om besmetting met ziektes te voorkomen. Het is sowieso gezond om goed te ventileren en het voorkomt ook vochtafzetting in een huis of kantoor. Kunststof ventilatieroosters in Amersfoort laat u maken door Ponnoplastic, zij hebben hier tientallen jaren ervaring mee en kunnen iedere opdracht, groot of klein, perfect uitvoeren. Voor het maken van een rooster voor ventilatie wordt gebruik gemaakt van een stalen of aluminium mal. Zo kunnen de maten van de roosters tot op de millimeter nauwkeurig worden gegarandeerd.

Vraag uw offerte aan

Wilt u kunststof ventilatieroosters in Amersfoort laten maken of bent u op zoek naar een specialist voor spuitgieten in Amsterdam? Neem dan contact op met Ponnoplastic. Na een oriënterend gesprek wordt er op uw verzoek een voorbeeld gemaakt van het product dat u wilt laten maken. Gaat u akkoord dan kan de productie direct worden opgestart. Voor bestaande klanten is het nog makkelijker, de mallen zijn dan al aanwezig, dus een volgende serie van een eerder besteld product kan direct worden gemaakt en afgeleverd. U vindt meer informatie over de dienstverlening en ook de contactgegevens van het bedrijf op de website.