De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Deze specialist zorgt voor een zonneboiler verwarming die past bij jouw wensen

Zit je te denken aan zonnepanelen of een zonneboiler om jouw huis van energie en warm water te voorzien? Dan is HRsolar het juiste bedrijf voor jou. Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in verschillende soorten zonneverwarming. Door de grote expertise kan dit bedrijf jou helpen bij het vinden van de juiste soort zonneboiler verwarming. Dit bedrijf is een optimale keuze omdat het rendement het allerhoogste is in Nederland. Hierdoor ontvang je een voordelige zonneboiler.

Warm water, verwarming én energie

Dit bedrijf kan jouw woning voorzien van duurzame energie en verwarming. Bij de installatie van een zonneboiler kun je kiezen voor een combinatie van warm water en verwarming. Het door de zon opgewarmde water geeft je warm water om te gebruiken en voor in de vloerverwarming en radiatoren. Hierdoor wordt dus ook het huis verwarmt. Daarnaast is het mogelijk om PVT panelen te laten installeren. Hiermee wordt er duurzame energie opgewekt. Je hoeft hierdoor dus bijna geen energiekosten meer te betalen, waardoor er een erg hoog rendement is.

Subsidie aanvragen

De installatiekosten voor een zonneboiler verwarming of PVT panelen lijken op het eerste gezicht misschien erg hoog. Je krijgt echter ook nog subsidie voor de zonneboiler van de overheid wanneer je duurzame energie opwekt. De aankoopkosten worden hierdoor een stuk lager en voordeliger. Ben je benieuwd hoeveel je kwijt bent? Vul dan de check in op hun website. Je vult hier de grootte van je huishouden in en het soort systeem dat je wilt. De kosten, de subsidie voor de zonneboiler en het rendement worden dat automatisch voor je uitgerekend.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Op de website van HRsolar kun je ook zeer eenvoudig een offerte aanvragen. Hierin worden de kosten nog duidelijk gespecificeerd. Door de subsidie voor de zonneboiler verwarming en het hoge rendement heb je voor een mooie prijs warm water én duurzame energie.