De kamervraag
Image default
Bedrijven

Shiftbase: een flexibel en multifunctioneel programma om het werkrooster te maken

Shiftbase werkt met een aantal vaste partners. Een daarvan is uitzendbureau Nedflex. Werkgevers kunnen openstaande posities doorgeven, werkzoekenden kunnen op de vacatures reageren. Het complete bemiddelingstraject regelt Nedflex. Denk dan aan activiteiten als:

  • HR-diensten;
  • openstaande posten doorgeven;
  • payroll;
  • uitzenden;
  • zzp-dienstverlening.

Nedflex biedt aanvullend de mogelijkheid een eigen uitzendbureau te starten. Groot voordeel is dat je als beginner gebruik kunt maken van de jarenlange ervaring en de expertise van Nedflex. Je hoeft geen duur softwarepakket aan te vragen en de administratie neemt Nedflex van je over. Shiftbase en Nedflex koppelen is heel eenvoudig.

De Vereniging Bloemist Winkeliers – de brancheorganisatie voor bloemenverkopers in ons land – werkt ook al jaren nauw samen met Shiftbase. Leden van VBW verkopen bloemen, planten, potten en aanverwante artikelen. Zowel aan particulieren als bedrijven. VBW is opgericht om ondernemersperspectief te bieden en om de vitaliteit van de afzonderlijke en de gezamenlijk gevestigde bloemisten te vergroten. Veel bloemen- en plantenverkopers doen de administratie in Shiftbase. De uren- en verlofregistratie en de personeelsplanning verlopen daardoor soepel en snel. Shiftbase is een online pakket dat uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid.

We noemen nog een derde samenwerkingspartner van Shiftbase: de Vereniging van Keurslagers. Je kent de aangesloten slagers vast van de slogan ‘verstand van lekker vlees’. De Keurslager werd in 1946 opgericht en is uitgegroeid tot dé slagersformule in Nederland. Speerpunten zijn het lekkerste vlees en het beste advies. Er zijn in totaal meer dan 400 Keurslagers in steden en dorpen verspreid over het land. Van Anna Paulowna tot Weert en van Goes tot Eibergen. Het zijn stuk voor stuk zelfstandige slagerijwinkels die samen naar buiten treden. Om de naam Keurslager te mogen voeren moet worden voldaan aan strenge eisen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid en kwaliteit.

Wil je meer weten over Shiftbase? Ben je benieuwd naar de andere partners van DifferentLab B.V (het bedrijf achter de Shiftbase software)? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek aan de Groeneweg 2A in Zoetermeer. De afspraak kun je via het online contactformulier maken. Een mail sturen of even bellen mag ook: info@shiftbase.com, +31 23 711 40 54.

https://www.shiftbase.com/nl/