De kamervraag
Image default
Hobby en vrije tijd

Regelen en schakelen met de DAT regelkasten

DAT regel en schakelkasten zijn handige voorgemonteerde oplossingen voor alledaagse problemen. Denk aan het schakelen van bijvoorbeeld een lamp in de tuin of het regelen van de temperatuur in uw elektrische boiler of zwembad. Maar ook een PV kast die uw stroom verdeeld van uw zonnepaneel. DAT heeft eigenlijk voor ieder probleem of vraag wel een kastje gemaakt. Deze zijn compleet voorgemonteerd en worden allemaal geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding zodat iedereen ze kan aansluiten.

Enkele voorbeelden van de DAT schakel en regelkasten.

De DAT PV verdeler

Een voorgemonteerde verdeler kast met of zonder aardlekschakelaar. Deze kunt u monteren bij uw zonnepanelen om direct gebruikt te kunnen maken van uw opbrengst.

De 85 graden elektrische boiler schakelkast.

Deze is uitgerust met dubbele beveiliging tegen oververhitting en digitale controller. Zeer eenvoudig te monteren. Let er wel op dat er bij veel boilerfabrikanten geen garantie meer wordt gegeven na een modificatie als deze.

De Switchbox – schakelkast voor lampen en pompen.

Met deze handige kast kan men met een digitale of analoge schakelkast lampen, pompen of andere  apparaten met een zwaardere belasting veilig schakelen. Ook voorgemonteerd en geleverd met Nederlandstalige handleiding.

Kwh meter kast.

Heel handig om bijvoorbeeld het stroomverbruik te meten van uw zomerhuis of garage. Deze kan snel en simpel tussen de leidingen worden gemonteerd zoals wordt uitgelegd in de meegeleverde Nederlandstalige handleiding

Prioriteitsschakelaar

Als u meerdere zware apparaten in huis heeft die eigenlijk niet gelijktijdig aan mogen schakelen dan is de prioriteitsschakelaar de oplossing. Met deze kast is het onmogelijk dat de 2 apparaten gelijktijdig stroom afnemen en wordt voorkomen dat het net overbelast wordt en of de stoppen er uitgaan. Ook heel simpel om zelf te monteren.

Als u meer wilt weten van de regelkasten van het merk DAT kunt u eens kijken op de website van Warmteshop.eu. Deze vind u door hier te klikken.

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/regelkasten/