De kamervraag
Image default
Industrie

Doseerinstallatie op maat voor uw bedrijf?

Als u een doseerinstallatie nodig heeft, bent u bij Askové aan het juiste adres. In de chemische industrie zijn doseerinstallaties nodig voor vrijwel alle processen waarin chemische stoffen of gassen worden gebruikt. Maar de ene doseerinstallatie is de andere niet: per bedrijfstak of zelfs per bedrijf moet er een nieuwe installatie worden vormgegeven, die speciaal is afgestemd op de wensen en eisen die u stelt. Een doseerinstallatie op maat zorgt ervoor dat het bedrijfsproces soepel verloopt. Wilt u meer weten, of bent u op zoek naar een geschikte partner om een installatie te laten opbouwen? Lees dan verder.

Een doseerinstallatie die past bij uw bedrijfsproces

Ieder chemisch bedrijfsproces is uniek. Van het filteren van koelwater tot het doseren van chemicaliën voor de procesindustrie: deze doseersystemen kunnen bijna overal voor worden gebruikt. Door de verschillende onderdelen goed op elkaar af te stemmen, kan u veel efficiënter én veiliger aan de slag.

Het doseren van chemicaliën

Om chemicaliën te doseren heeft u een doseersysteem nodig. Dat bestaat uit verschillende onderdelen: pompen, sensoren, regelaars en meters controleren het proces en sturen dat op de juiste manier aan. Het is dan ook gebruikelijk om een installatie op maat te laten maken. Door rekening te houden met uw unieke bedrijfsproces kan Askové een installatie realiseren die niet alleen is geoptimaliseerd op efficiëntie, maar ook op veiligheid. Met andere woorden: het verwerken van chemicaliën wordt sneller, simpeler en minder risicovol.

Voorkom problemen met regelmatig onderhoud

Wie een installatie laat plaatsen, wil die natuurlijk ook goed laten onderhouden. De kwetsbare apparatuur moet goed blijven functioneren, zodat het verwerken van chemicaliën snel en zonder risico kan plaatsvinden. Askové is uw partner op het gebied van onderhoud en montage. Maak gebruik van de expertise van de monteurs van dit bedrijf, en u heeft de garantie dat uw installatie altijd vlekkeloos blijft werken.

https://www.askove.com/