De kamervraag
Image default
Hobby en vrije tijd

Onderdelen Volkswagen Kever

Als u een klassieke Volkswagen heeft waar u graag zelf aan sleutelt, dan is Volkswagen specialist Paruzzi onmisbaar voor u. Wij zijn al sinds 1989 het adres voor Volkswagen onderdelen en daarbij hebben wij alle kennis in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Bij Paruzzi kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte onderdelen voor uw luchtgekoelde Volkswagen. Ons assortiment is groot en we doen altijd ons uiterste best om het gewenste onderdeel voor u te vinden. Als Volkswagen liefhebber kunt u bij Paruzzi terecht voor het totaalplaatje aan service en informatie.

Snel en makkelijk bestellen 

Op de Paruzzi website kunt u alle onderdelen bestellen die u nodig heeft om aan uw Volkswagen te kunnen sleutelen. Elk onderdeel is gemakkelijk te vinden door te zoeken op categorie, type, of artikelnummer. Als u uw bestelling voor 15.00 uur plaatst, dan worden uw onderdelen dezelfde dag nog verzonden. U hoeft dus nooit lang te wachten op de benodigde onderdelen volkswagen kever, zodat u snel verder kunt sleutelen. We verzenden door heel Europa en voor bestellingen van meer dan 50 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Volkswagen motor installeren

U kunt op onze website ook technische informatie vinden het over het plaatsen en installeren van bepaalde onderdelen, zoals een Volkswagen motor. Daarbij kunt u handleidingen vinden en hebben we een Paruzzi magazine, waarin u alle onderdelen kunt vinden met foto’s en beschrijvingen erbij. Het magazine kunt u bestellen, maar het is ook online te downloaden. Als u de prijs wilt weten van specifieke onderdelen, dan kunt u onze prijslijst downloaden. In het geval dat u extra hulp nodig heeft bij het installeren van bepaalde onderdelen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij delen graag onze gespecialiseerd kennis met u. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in de Paruzzi showroom in Yerseke.

https://www.paruzzi.com/