De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Plat dak onderhoud

Heeft uw huis of bedrijf een plat dak? Dan blijft dit niet vanzelf in goede staat. Om de conditie van uw dak te behouden is zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Het is bijvoorbeeld belangrijk om het dak te ontdoen van bladeren en ander vuil, zodat de dakgoten niet verstopt raken. Ook is het goed om zwakke plekken te verstevigen. Als u de juiste kennis heeft en uw veiligheid kunt garanderen, dan kunt u zelf onderhoud dak plegen. Als dit niet het geval is, dan kunt u beter de hulp inschakelen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in platte daken, zoals Kewodak.

Kewodak service

Kewodak heeft jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken. Wij kunnen voor ieder probleem de juiste oplossing vinden en hebben voor elk project de juiste professionals. Hoe groot of klein de klus ook is, u kunt reken op onze kennis als het aankomt op daken. Ook voor spoedreparaties aan uw dak staan we graag voor u klaar. Bij schade aan uw dak door storm, of een daklekkage, kunt u contact opnemen met ons service team. Kewodak Service is dag en nacht beschikbaar om de schade aan uw dak direct te repareren.

Onderhoudsabonnement

Als u de kans op daklekkage zo klein mogelijk wilt houden, dan kunt u het beste gebruik maken van ons onderhoudsabonnement. Als u dit afsluit, dan komen wij op regelmatige basis bij u langs voor dakservice. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw dak, want wij regelen het onderhoud en eventuele reparaties. We houden u op de hoogte van de conditie van uw dak en werkzaamheden die in de toekomst nodig zijn. Wilt u meer weten over de service van Kewodak, of over onze onderhoudsabonnementen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

http://www.kewodak.nl/