Maak je huid egaal en stralend met pigmentcrème

Hoe goed je ook voor je huid zorgt, verkleuringen en oneffenheden zijn onvermijdelijk. Veel reinigingsbeurten, goede voeding en dagelijks hydrateren helpen wel degelijk, maar zijn niet opgewassen tegen deze oneffenheden. Als je graag een egale teint wil, maar je hebt geen zin om iedere dag je onder te smeren met camouflerende crème is het gebruiken van pigmentvlekken crème wellicht een goede oplossing voor jou.

Pigment crèmes van de drogist

Pukkeltjes, wondjes en blootstelling aan de zon laten allemaal hun sporen achter op je huid. Ze laten donkere vlekjes op de huid achter, waar jij eigenlijk helemaal niet op zit te wachten. Je kunt bij de drogist of bij je schoonheidsspecialist vragen naar een pigmentcrème. Met een pigmentcrème bleek je deze ongewenste verkleuringen tot je deze niet meer ziet. Let er wel op dat de meeste crèmes in het assortiment veel chemicaliën en zuren bevatten die de huid kunnen irriteren. Mensen met een gevoelige huid of zwangere vrouwen die van hun zwangerschapsmasker af willen kunnen maar beter deze pigmentcrèmes niet gebruiken.

 

Skinlight

Skinlight is een nieuwe pigmentcrème, die samen met een dermatoloog is ontwikkeld. Omdat de basis van deze pigmentcrème 100% natuurlijk is, is deze uitermate mild voor de huid. Iedereen kan deze crème gebruiken. Of je nu een gevoelige, droge of gemengde huid hebt en of je nu een donkere of een lichte teint hebt. Zelfs zwangere vrouwen kunnen dit middel probleemloos gebruiken. De pigmentcrème pakt binnen enkele weken de verkleuringen en oneffenheden aan en geeft je die gewenste egale huid. Skinlight ervaringen

– Ga naar Skinlight.nl/shop voor meer informatie

http://www.zwangerschapsmasker.be