De kamervraag
Image default
Gezondheid

Levenskwaliteit Patiënten verbeteren

Volgens een onderzoek  uit San Diego  waar men 26 volwassene onderzoekt heeft, is men tot de vaststelling gekomen dat een ooglidcorrectie van de oogleden een positieve invloed op je levenskwaliteit kan hebben. Bij dit onderzoek heeft men gekozen uit 26 volwassene die  een ooglidcorrectie van zowel de bovenste als onderste oogleden ondergaan hebben en dit gedaan hebben met alleen als doel er beter uit te zien dus niet om bepaalde klachten.  Patiënten kreeg een vragenlijst die zij moesten invullen  om zo een beeld te krijgen van de persoon in kwestie en zo een beoordeling van de behandeling te moeten maken.  De mensen die meededen aan het onderzoek mochten geen eerdere cosmetische ingrepen ondergaan zijn.

De resultaten die voortgekomen zijn uit deze vragenlijst duiden aan dat  een ooglidcorrectie behandeling een positieve invloed op de levenskwaliteit van de patiënten kan hebben.  De meeste mensen die deze soort behandelingen ondergaan  doen dit om een beter gevoel van hun uiterlijk te krijgen. 

De meest voorkomende vragen bij deze behandeling is hoe de ooglidcorrectie ervaringen zijn. Veel mensen vinden het ook belangrijk om een ooglidcorrectie na foto’s te ontvangen zodat ze toch een beeld kunnen maken van hoe zij na de operatie er zouden gaan uitzien.

Ook willen mensen vaak de zwellingen of blauwe plekken bij hun oogleden vermijden.  Tegenwoordig zijn er genoeg geneesmiddelen die ervoor kunnen zorgen dat je blauwe plekken snel wegtrekken. Deze geneesmiddelen zorgt voor een verbeterd vermogen om  je huid  en andere weefsels te herstelling.  Hierdoor gaat men minder last hebben van blauwe plekken of  pijn.

Een ooglidcorrectie schrikt ook veel mensen af doordat men zo dicht bij de ogen van de mensen snijden.   Naargelang dat de klachten ergen worden veranderen veel mensen van mening en ondergaan ze toch liever deze behandeling die ervoor zorgt dat je er weer jonger en vriendelijker uitziet.

http://faceland.nl/