Een afdruk op ChromaLuxe laat uw afbeelding meer spreken dan wat ook. Als u alleen afdrukken op papier gewend bent, of eventueel op canvas of op hout, dan is dit zeker het overwegen waard. Een mooie foto verdient zoveel meer dan de harddisk van uw computer of het geheugenkaartje van uw camera! Door er een afdruk op ChromaLuxe van te laten maken wordt uw foto een kunstwerk dat u met trots aan de muur hangt en waar u vele jaren met veel plezier naar kijkt. Een afdruk op dit materiaal is duurzaam en laat de kleuren uitstekend tot zijn recht komen.

Geniet nog meer van uw mooiste foto’s met een fraaie afdruk op ChromaLuxe

Door uw foto of zelf gecreëerde artistieke afbeelding op ChromaLuxe te laten afdrukken geniet u er nog meer van. De afdruk wordt niet op maar in het materiaal aangebracht. Dit geeft een bijzonder 3D effect waardoor de afbeelding nog meer gaat leven. Met name kunstenaars maken hier graag gebruik van, maar het effect is uiteraard ook toepasbaar op een mooie natuurfoto of een portret. De afdruk op ChromaLuxe is zeer duurzaam en kleurvast. Daarnaast is het materiaal waterbestendig, u kunt het dus eventueel met een vochtige doek afnemen als dat nodig mocht zijn. U kunt een afdruk laten maken op precies de door u gewenste afmetingen, waarbij uiteraard de verhoudingen van de foto wel in acht moeten worden genomen.

Bestel direct een blijvende herinnering van uw mooiste foto

Een afdruk laren maken van uw mooiste foto, daar denkt u natuurlijk even over na. Het moet een mooie aanvulling zijn voor uw interieur. En dat wordt het zeker als u kiest voor een afdruk op ChromaLuxe. Want daarmee krijgt u een afdruk die direct in het oog springt. Bij Re-Art weten ze als geen ander hoe om te gaan met een mooie afbeelding. Afdrukken zijn mogelijk op verschillende materialen. Meer informatie vindt u op de website. U kunt direct online een offerte aanvragen of meteen een bestelling doen. Uw opdracht zal met zorg en aandacht worden uitgevoerd.

https://www.re-art.com/