De kamervraag
Image default
Huishoudelijk

Wasmiddel online kopen | De nieuwe trend

Wasmiddel kopen

Ben jij ook helemaal fan van online aankopen doen? Koop je zelfs je boodschappen en wasmiddelen online? Ontdek dan de ecologische wasmiddelen kracht van Klok, hét ecologische merk uit Nederland vóór Nederland! Je profiteert van de laagste prijs, rechtstreeks van de producent en een ruim assortiment. Bij de webshop van Klok profiteer je daarnaast van snelle verzending in heel Nederland en bij besteding van €30,- of meer profiteer je van gratis verzending. Wat zijn de voordelen nog meer van wassen met klok?

Van ecologische wasmiddel tot vaatwastabletten online kopen

Al geruime tijd heeft Klok de overstap gemaakt van enkel verkoop via detailhandel en wederverkopers, naar een crossmediale verkoop kanaal. Waar je voorheen alleen bij verkooppunten Klok producten kon kopen, kun je nu ook online wasmiddel kopen via onze eigen webshop. Niet zomaar, want steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van online waspoeder of pods bestellen. Je ziet ook de groei van de online super toenemen en daar spelen wij als fabrikant op in. Via onze eigen webshop verkopen wij al onze producten rechtstreeks uit voorraad en zorgen we ervoor dat je bestelling binnen 1 werkdag thuis wordt bezorgd. Je vindt de volgende producten in onze webshop;

  • Ecologische vaatwastabletten
  • Eco WC reiniger
  • Ecologische wasmiddel
  • Waspoeder wit en kleur
  • Natuurlijke zeep en allesreiniger
  • XXL voordeelverpakking waspoeder
  • Vloeibaar wasmiddel kleur en wit
  • Ecologisch afwasmiddel

Goed voor het milieu, daar doen we het voor!

Klok is een bedrijf met een lange historie dat al meer dan 100 jaar teruggaat. Als zeep fabriek heeft altijd de intentie gehad om natuurlijke zeep te fabriceren met inachtneming voor mens en milieu. Dit betekend grofweg 2 dingen;

  • Klok producten zijn zeer huidvriendelijk
  • Klok producten zijn ecologisch en vrij van kleur- en geurstoffen

Asthma Allergy Nordic Label

Klok is aangesloten bij het Asthma Allergy Nordic Label en dat wil zeggen dat de producten vrij is van parfum en parabenen. De reden waarom is zodat mensen met een huidaandoening of huidallergie zonder risico gebruik kunnen maken van onze producten. De kwaliteitseisen van het Asthma Allergy Nordic Label zijn streng en geven aan dat het product wel een kwaliteit moet bieden en een garantie moet geven in een stralend witte was.

Het Europees Ecolabel

Een ander keurmerk waar we trots op zijn is het Europees Ecolabel. Dit label is een bewijs dat het product voldoet aan strenge normen ten aanzien van het milieu en milieuvervuiling. Zo bevatten de producten van Klok minder schadelijke stoffen voor het milieu, is de inhoud grotendeels biologisch afbreekbaar, houden we verpakkingsmateriaal beperkt tot een minimum en draagt het niet tot nauwelijks bij aan algengroei in water.

Als beste uit de test van de consumentenbond

In een onlangs verschenen test van het consumentenbond (nov-2019) werd Klok neutraal wasmiddel wit als beste getest van alle ecologische waspoeders. De test liet een hoge score zien in het verwijderen van vlekkenverwijdering en het tegen gaan van vergrauwing. Door de strenge wet- en regelgeving ten aanzien van ecologisch wasproducten mogen bepaalde ingrediënten niet gebruikt worden. Desondanks bewijst Klok dat het dus wél kan!

{externalimage}}

https://www.klok-eco.nl

Gerelateerde artikelen

Filterelementen

Waterontharder

De taatsdeur als eyecatcher van je huis