De kamervraag
Image default
Financieel

De Crypto Masterclass: Beginnende belegger in crypto

Iedere crypto belegger begon ooit als beginner en dit is voor Beter-beleggen.nl niet anders. In deze Crypto Masterclass review leggen wij jou uit waarom de cursus voor beginners een waardevolle bron is.

Wordt wegwijs in de crypto wereld

De wereld van crypto is er eentje die zich niet makkelijk laat begrijpen. Er zijn veel verschillende begrippen (bijv. Alt-coins) en het is belangrijk dat je hier kennis van hebt. Je krijgt in deze cursus uitleg over deze begrippen en over hun betekenis in taal die makkelijk te begrijpen is. Deze cursus leert je bovendien hoe je bewuste en risico lage keuzes maakt.

Kleine cryptomunten

Bij de Crypto Masterclass krijg je alle handvaten die een crypto belegger in de dop nodig heeft om onderzoek te doen naar kleine cryptomunten in opkomst. Je leert hiermee uiteraard hoe je deze vindt. Om je op weg te helpen hebben de mannen van AllesOverCrypto een top 10 beschikbaar gesteld die gebaseerd is op hun eigen onderzoek.

Herken de crypto parels

In de online cursus is een document beschikbaar waarin 10 crypto parels zijn opgenomen. Bovendien krijg je een toelichting van iedere coin en waarom deze zoveel potentie hebben. Dit helpt je ontzettend bij het verrichten van je eigen onderzoek. Bovendien krijg je hiervoor in de training een invulsheet.

De Crypto Masterclass helpt je bij het investeren van opkomende cryptomunten die beschikken over erg veel potentie. Op die manier hoef je dus niet direct te starten met bedrag van € 1000 of hoger, maar kun je rustig aan beginnen met een bedrag van bijvoorbeeld € 300 of € 600.

Sommige cryptomunten zullen natuurlijk niet slagen. Je verdubbelt echter wel je slagingskansen als je het onderzoek gebruikt. Je kunt hier namelijk investeren in 10 van de beste cryptomunten. Zo houd jij je risico klein, maar de potentie groot.

https://beter-beleggen.nl/