De kamervraag
Image default
Energie

Begeleid zonnepanelen aanschaffen bij de specialist

Met meer dan 10 jaar ervaring bent u voor het aanschaffen van zonnepanelen bij EnerSolar in goede handen. Van installatie tot het aanvragen van subsidie of een vergunning, de ervaren installateurs en adviseurs staan u overal in bij. EnerSolar heeft als doel om de klant totaal te ontzorgen in het proces van het aanschaffen van zonnepanelen tot de installatie van zonnepanelen op uw dak. Al vanaf het eerste moment, om concrete mogelijkheden van zonnepanelen voor uw huishouden te bespreken ondervindt u zo min mogelijk hinder, de adviseurs komen immers aan huis, zelfs in de avonduren. In het advies en de offerte van de adviseur worden ook uw persoonlijke wensen meegenomen, bijvoorbeeld de locatie van de omvormer of het aantal panelen.

Het zonnepanelen aanschaffen, wat kost dat eigenlijk ?

Het aantal panelen dat geplaatst wordt en de kwaliteit van deze panelen zijn uiteraard leidend voor de kosten van het zonnepanelen aanschaffen. Daarnaast wordt er tijdens het huisbezoek een reële schatting gemaakt van het aantal manuren dat nodig is om de panelen te installeren. Het aantal uren wordt weer bepaald door de toegankelijkheid van het dak en het aantal te plaatsen panelen. Omdat het van groot belang is dat de installateurs op een veilige manier te werk gaan is de toegankelijkheid van het dak bijvoorbeeld van invloed op het aantal uren. Om de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijker te maken kunt u subsidie aanvragen om kosten te drukken. En zonnepanelen doen uw woning in waarde stijgen. Duurzaam is dus helemaal niet zo duur.

Duurzaam en groen investeren

De zonnecellen in de zonnepanelen wekken wisselstroom op die door de omvormers wordt omgezet in huis tuin en keuken stroom. Deze stroom kunt u dus zelf gebruiken. Indien uw installatie voldoende stroom genereert is het gebruik van andere bronnen niet meer nodig. Door het gebruik van groene energie vermindert de CO2 uitstoot. Dat is minder schadelijk voor het milieu. Investeren in zonnepanelen is daarmee niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor de toekomst.

https://www.enersolar.nl/