De kamervraag
Image default
Aanbiedingen

Bespaar veel geld met een refurbished iPad

Is een van jouw goede voornemens om dit jaar extra goed op de centjes te letten, maar wil je jezelf of jouw (klein)kinderen graag verwennen met een iPad. Kies dan voor een refurbished iPad! Hiermee kun je aan beide doelstellingen voldoen, zonder dat er ergens een addertje onder het gras zit! Door een refurbished iPad te kopen bespaar je al gauw tientallen, dan wel niet honderden euro’s. Zoals je in dit artikel zal lezen!

De voordelen van een refurbished iPad

Nieuwe iPads zijn prijzig. Voor het standaardmodel ben je al gauw €300-350 euro kwijt. En dan heb je een goed werkende iPad, maar nog niets bijzonders. Met een concurrerend product van Samsung van die prijs krijg je meer waar voor je geld. Een oplossing om toch van al het gemak en gebruiksvriendelijke software van Apple te genieten, en niet teveel te betalen, is een refurbished iPad. Hiermee bespaar je geld en boet je verder nergens op in. Je krijgt net als bij een nieuw product twee jaar garantie! En niet via de Apple reseller die vaak moeilijk doet en extreem duur is wanneer ze iets moeten repareren. Deze resellers hebben doorgaans weinig kennis hebben over het repareren van Apple devices. Dit zit wel goed bij bedrijven die refurbished verkopen. Hier werken technici die de tweedehands iPads op zeer veel onderdelen testen, en een aanpassing/ reparatie doorvoeren wanneer dit is benodigd. Alle verschillende punten die er fout kunnen gaan bij een iPad zijn zij tegengekomen. Het zijn experts in het repareren en gebruiksklaar maken van iPads. Doordat refurbished iPads grondig zijn getest voordat ze worden verkocht, is de kans dat iets verkeerd gaat in de tijd dat je de iPad gebruikt, zeer klein. 

Een ander voordeel van refurbished is dat je ook kunt kiezen uit producten die in het verleden werden uitgebracht, echter wel met 2 jaar garantie op een goede werking van het product. Hiermee kun je het meest voordelig een refurbished iPad kopen. Refurbished producten worden doorgaans verkocht in drie gradaties. In zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Bij producten die als gebruikt worden aangekaart, zit er een lichte kras op het scherm of de body. Als je je hier niet aan stoort kun je nog meer extra euro’s besparen!

Wat zijn de prijzen voor een refurbished iPad

Wat een refurbished iPad kost, hangt af van het model dat je koopt, de conditie (staat), kleur en de hoeveelheid aan opslaggeheugen. Verder speelt bij de duurdere iPads ook mee of de iPad geschikt is voor 4g, of het een WiFi only model betreft. Je hebt al een refurbished iPad vanaf ca. €179. Hiervoor krijg je op dit moment een iPad Mini 2 voor in de conditie zichtbaar gebruikt. De iPad 2017 kost €249. Deze werkt praktisch hetzelfde als een model dat je nieuw kunt kopen in de winkel van €320. Hiermee spaar je jezelf €60 uit en ben je ook nog eens goed voor het milieu! Wanneer je op zoek bent naar de Ipad Pro, is deze te koop voor €339. Ten opzichte van de laatst gemeten nieuwprijs betaal je maar liefst €120 minder en heb je bovendien wel garantie. Zoals je ziet bespaar je met een refurbished iPad al snel tientallen euro’s ten opzichte van een nieuw iPad!