De kamervraag
Image default
Dieren

Handige aflossingstabel voor u autolening

U kunt de aflossingstabel van uw lening gebruiken om na te gaan hoe het krediet dat u aangaat bij een bank als Beobank zich in de loop der tijd zal ontwikkelen. Gaat u een looptijd van 48 maanden aan? Dan betaalt u tijdens die maanden iedere maand een stukje van de lening terug. Dat betekent dat u na 24 maanden ongeveer op de helft van de schuld uit zal komen. Wat dat betreft wordt het bedrag aan rente dat u betaalt steeds een beetje kleiner, iets wat u kunt zien aan de aflossingstabel van uw autolening.

Overzicht van uw lening

U zorgt met de aflossingstabel van uw lening voor een stukje overzicht. U kunt precies zien wat de lening voor uw auto u kost en waar u rekening mee dient te houden. Komt u er achter dat de kosten voor uw autolening de komende jaren af zullen nemen? Dan is het wellicht mogelijk om er nog een extra optie op te nemen en op die manier maximaal plezier te hebben van de auto die u aan wenst te schaffen. Kijk de aflossingstabel van uw lening goed na en bekijk de verschillende jaren achtereen.

Online berekening

De aflossingstabel van uw lening sluit goed aan bij de online-berekening die u kunt maken, bijvoorbeeld om na te gaan wat het u kost om een krediet af te sluiten bij Cofidis, Kredietpartner of Alphacredit. Wat dat betreft zorgt u hiermee voor een belangrijke mate van informatie, op basis waarvan u vervolgens een keuze kunt maken. Pak de aflossingstabel van uw lening erbij en zorg er samen met de lening simulator voor dat u precies weet wat de lening u zal kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Handige aflossingstabel

Uiteraard zit de aflossingstabel van uw lening op een handige manier in elkaar en zorgen we er daarmee voor dat u kunt rekenen op een volledig overzicht. Bekijk wat u tijdens het eerste jaar aan rente en aflossing betaalt en hoe dat verandert naarmate de looptijd verstrijkt. Dankzij de aflossingen die u doet wordt de rente die u betaalt steeds een stukje lager, op basis van de kleinere schuld die er overblijft. Bekijk de aflossingstabel van uw autolening en voer een lening simulatie uit, om na te gaan wat de autolening kost indien u die bij Beobank, Cofidis, Kredietpartner of Alphacredit af wenst te sluiten.

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/04/hoe-kies-je-de-voordeligste-autolening-in-5-stappen/