De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Top dating sites bieden geen garantie dat ze de beste zijn

Waar moet je voor opletten als je niet ontgoocheld wil worden bij een top dating site. Als men denkt aan een top dating site, dan veronderstelt men automatisch dat de dating service betrouwbaar is, sterk beveiligd is, een doorgedreven screening doet van elke toekomstige klant en hun uiterste best zullen doen om jou te koppelen aan de mens van jouw dromen. Laat je niet bedriegen omdat een dating organisatie volgens de zoekmachines een top dating site is. Het betekent echt niet noodzakelijk dat het ook voor jou de top dating site is.

Ga eens zoek naar wat anderen gezegd hebben over de dienstverlening van een bepaalde dating site. Kijk of ze tevreden waren, of dat ze het gevoel hadden dat ze aan het lijntje werden gehouden. Zoek naar artikels die betrekking hebben op de (gratis online) dating site waarvan je denkt om je aan te sluiten. Je kan veel te weten komen wat je normaal niet zou weten, als je gaat opzoeken over een site op het internet.

 

De echte waarheid over sommige online dating sites.

Veel mensen hebben klachten ingediend betreffende de praktijken van sommige top dating sites. Er zijn die klanten die beweren dat ze enkel mails en antwoorden hebben gekregen van mensen die voor de dating site werken. Je zal natuurlijk niet veel vooruitgang zien, als je enkel maar correspondeert met de bedienden die voor de dating site werken. Ik vermoed dat deze praktijk bestaat om jouw interesse levendig te houden tot er reële vermoedelijke date op de proppen komt.

Er zijn ook klachten geweest betreffende een bepaalde top dating site en hun armzalige screening methodes. Er wordt beweerd dat onlangs een man van een zekere dating site verwijderd werd omdat bleek dat hij een veroordeelde zedendeliquent was. De enige manier waardoor de dating organisatie op de hoogte hiervan werd gesteld, was dat een ander lid het onder hun aandacht had gebracht.

 

De klant oplichten door middel van dating sites op het internet

Ongelukkig genoeg zijn onverkwikkelijke praktijken zoals deze niet gering en zelfs ver daarvan, zelfs op de top dating sites. Eenzame mensen voor de gek houden enkel voor het geld is zo oud als de liefde zelf. Sommige dating websites zijn alleen op het internet omwille van het geld dat ze kunnen verdienen door advertenties te verkopen op hun site en zijn helemaal niet geïnteresseerd of je nu al dan niet een succesrijke ontmoeting hebt op liefdesgebied. Je bent de enige die verantwoordelijkheid draagt voor jouw eigen veiligheid en welzijn als het gaat om dating via het internet en zelf jouw eigen onderzoek voeren over elke eventuele site is de enige manier om veel gemaakte fouten en valkuilen van andere ongelukkige gebruikers te vermijden.

 

Van de redactie van Dateplaatst.be: een online plek voor dating in Belgie

 

 

 

 

https://www.dateplaats.be