De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Je dak: het hoogtepunt van je huis

Zodra tijdens een bouwproject het hoogste punt bereikt is, gaat de vlag in top. Dat is niet voor niets, want het dak is zonder twijfel één van de belangrijkste onderdelen van je huis. In sommige landen (met een wat ander klimaat dan in Nederland) is een huis zelfs niet meer dan een dak op een paar palen. Hoewel het Nederlandse klimaat wel wat hogere eisen aan een woning of pand stelt, geldt ook hier dat het dak in goede staat moet zijn. Niemand zit immers te wachten op lekkages tijdens een regenbui, of hoge stookkosten door een slecht geïsoleerd dak. Vooral in de winter wil je een dak dat voldoende bescherming biedt tegen de weersomstandigheden.

Roofing Service Nederland is specialist als het gaat om daken. Deze in Brummen gevestigde dakdekker heeft inmiddels meer dan 45 jaar ervaring opgebouwd als het gaat om dakrenovatie en dakonderhoud. Deze ervaring vullen we aan met de nieuwste inzichten doordat we onze medewerkers regelmatig in staat stellen een cursus te volgen bij gerenommeerde opleidingsinstituten op het gebied van dakbedekking.

Winterklaar

Nu de winter weer in aantocht is, is het tijd om te controleren of het dak nog winterklaar is. Maak daarom nu een afspraak met Roofing Service Nederland voor een nulmeting. Onze expert inspecteert uw dak en voorziet u van een uitgebreide rapportage over de staat van het dak. In dit rapport zijn, behalve de zichtbare gebreken, alle onzichtbare gebreken opgenomen. Hoewel onzichtbaar, kunnen deze zeer zichtbare gevolgen hebben. Ook kunnen ze u informeren over het onderhoud dat in de komende tijd nodig is om uw dak in tiptop conditie te houden. Eventuele reparaties of noodzakelijk onderhoud kunnen we op korte termijn voor u uitvoeren.

Indien gewenst kan Roofing Service Nederland een onderhoudsplan voor u opstellen. Zo weet u zeker dat uw dak weer helemaal winterklaar is.

http://roofingservice.nl/