De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Schoonmaakbedrijf Heiloo

Dan bent u bij het schoonste Schoonmaakbedrijf Heiloo aan het juiste adres. Wij zijn een groot schoonmaakbedrijf wat graag de schoonmaak van uw onderneming komt doen. Niks is zo belangrijk als een schone werkvloer, en een frisse geur. Voor een goede prettige werksfeer voor je werknemers. Je wilt natuurlijk niet dat je kantoor stinkt en dat je medewerkers ziek worden omdat er nooit wordt schoongemaakt. Maar je hebt er zelf geen tijd voor maar wilt alles wel goed schoon hebben. Dan kunt u die taak aan ons overlaten, en doen wij elke dag de schoonmaak. 

Waarom kiezen voor ons? 

Om te beginnen zijn wij een erkend en groot bedrijf, met de beste materialen en goede service. En regelen we alles zelf u hoeft alleen per maand te betalen, voor de diensten en hoeft dus ook geen schoonmaakspullen aan te schaffen. Wij stellen zelf een schema op met onze werknemers die aan u zullen worden uitgeleend. Zodat ze weten wat ze allemaal schoon moeten maken. Is een van onze werknemers ziek dan regelen wij een vervanger voor een bepaalde tijd. Daarnaast leveren we ook schoonmaakmiddelen voor in de voorraadkast, en kunt u ze bij ons inkopen. 

Onze diensten 

Als u onze schoonmaakploegen inhuurd zorgen wij ervoor dat u werkvloer elke dag wordt schoongemaakt wanneer de werknemers naar huis zijn. We doen alles we maken het sanitair schoon en vullen alles bij, en maken op elk kantoor en werkvloer de prullenbakken leeg. we stoffen alle computers af aan het eind van de dag en zorgen er voor dat de kantoren worden stofgezogen. Een keer per weken dweilen we overal en op aanvraag kan dat vaker per week, toiletten doen we elke dag dweilen. Wij lappen ook ramen en beschikken over een hoogwerker, dus wil je een keer in de zoveel tijd je ramen gelapt hebben dan kan dat ook door ons gedaan worden. 

Gerelateerde artikelen

Uw eigen unieke Waterman of Montblanc vulpen kopen

Stukadoors-hanssen.be

Makelaar Amersfoort: Waarom moet u er een inhuren?