De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Professionele stukadoor nodig? Van de Kamp is uw betrouwbare partner

Echt goed stuken is een vak. Het is een specialisme met ware professionals die tot in detail weten hoe ze zowel klassiek stucwerk alsook perfect gladde muren bij klanten kunnen realiseren. Van de Kamp uit Putten is er dan ook maar wat trots op dat het team van dit bedrijf uit meerdere uiterst geroutineerde stukadoors bestaat, die stuk voor stuk in staat zijn om elke dag weer topkwaliteit te leveren. Wij zijn daarnaast een eigentijds bedrijf en kunnen daardoor moeiteloos inspelen op de nieuwste trends op het gebied van kleuren en stucwerk.

Onze stukadoors gaan altijd uiterst zorgvuldig te werk

Wilt u middels kleur op de wanden in uw woning een of meerdere ruimtes van een unieke sfeer voor zien, dan draaien wij daar onze hand niet voor om. Daarnaast zijn we experts in het aanbrengen van verschillende soorten sierpleisterwerk. Wij gaan bij het uitvoeren van al onze klussen altijd uiterst secuur te werk, zodat de gebruikte verf ook echt op uw wand terecht komt en geen schade aan uw meubels of vloerbedekking veroorzaakt. Voordat er ook maar één stukadoor van Van de Kamp bij u aan de slag gaat nemen we in een persoonlijk gesprek altijd eerst uiterst nauwkeurig uw specifieke wensen met u door. U kunt ons op dat moment praktische of technische vragen over onze werkzaamheden stellen. En blijkt dat u voor wat betreft uw plan van aanpak nog niet helemaal de puntjes op de i hebt gezet, dan kunnen we u ook individueel of met behulp van een onafhankelijke stylist van een eerlijk (kleur)advies voorzien.

Vakkundige reparatie van schade aan plafonds en wanden

Is er vanwege verzakkingen of lekkages schade aan wanden of plafonds in uw woning ontstaan, dan zijn onze professionele stukadoors u tevens graag van dienst met het vakkundige hersteld daarvan. Ze beschikken per slot van rekening ook over de expertise om scheuren te dichten en lekkagevlekken weg te werken.