De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

De Leolux bank, in vele vormen en maten

Leolux is een zeer gewaardeerd en bekend merk binnen de meubeldesign wereld, vooral de Leolux bank wordt alom geprezen. Het merk is van Hollandse bodem en staat garant voor kwaliteit en comfort, maar vormt tegelijkertijd een genot voor het oog. Bij Pot Interieur zijn er vele soorten Leolux banken aanwezig.

De Leolux bank bij Pot Interieur, in vele soorten en maten

Het assortiment aan banken is groot. Zo zijn er de simpele en klassieke Mayon bank, de naar eigen inzicht in te delen Ponton Next bank, de moderne en kleurrijke Arabella bank en de Adartne bank: een ‘zwevende’ en eigenzinnig bank. Voor nog vele andere modellen van de Leolux bank kunt u langsgaan bij Pot Interieur, of een kijkje nemen op de website.

Bij Pot Interieur zijn er nog veel meer soorten merken en meubelen aanwezig

De bovenstaande banken vormen slechts het topje van de ijsberg. Bij Pot Interieur zijn er nog veel meer soorten designmerken aanwezig: maar liefst 400. U kunt altijd een keer langsgaan om de meubelen te bekijken. Hierbij is het handig dat u de meubelen in het echt uit kunt proberen, dat voorkomt teleurstelling bij de aankoop. Naast het merk Leolux is het designmerk B&B Italia zeker het vermelden waard. Het merk is zeer geliefd binnen en buiten Italië en beschikt zelfs over een eigen onderzoekcentrum. De meubelen van B&B Italia worden hier telkens nog beter ontworpen waarbij de nieuwste technische mogelijkheden worden toegepast.

B&B Italia voor een luxe en moderne uitstraling

Het bovengenoemde merk B&B Italia is zeer luxe en geeft uw interieur een moderne en tijdloze uitstraling. In de showroom van Pot Interieur kunt u de verschillende meubelen van dit merk bewonderen. Zo zijn er banken, bedden maar ook tuinmeubelen van dit merk beschikbaar. Want, vergeet u vooral ook uw tuin niet. U kunt, door het toevoegen van een designmeubelstuk aan uw tuin, uw tuin meer bij uw woning betrekken. Hierdoor zullen tuin en huiskamer meer in elkaar overlopen en straalt ook uw tuin elegantie en luxe uit.