De kamervraag
Image default
Bedrijven

Ford bedrijfswagens koopt u bij Ardea Auto

Waar vindt u het grootste assortiment Ford bedrijfswagens? Bij Ardea Auto. Dit bedrijf heeft jarenlange kennis en ervaring in huis om u de beste Ford bedrijfswagens te kunnen leveren. De ervaren accountmanagers helpen zowel ZZP’ers als grote ondernemers graag op weg, of het nu gaat om een enkele bedrijfswagen of een compleet samengesteld wagenpark. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen ze u graag alles over de mogelijkheden. Daarvoor bent u van harte welkom in één van de zestien vestigingen of plant u een afspraak op uw eigen locatie.

Maak gebruik van de extra diensten

Als ondernemer kunt u naast de aanschaf van uw Ford bedrijfswagens ook gebruik maken van extra diensten. Zo bestaan er mogelijkheden uw bedrijfswagens te leasen of om uw wagenpark te laten beheren door Ardea Auto. Ook de inrichting van uw bedrijfswagens kan geheel voor u worden verzorgd. Ardea Auto biedt u de mogelijkheid tot een uitstekende financiering. Deze wordt geheel afgestemd op u als ondernemer. U bepaalt zelf de looptijd van de financiering en wordt economisch eigenaar van de bedrijfswagens. Ardea Auto levert ook Ford occasions van prima kwaliteit.

Ford occasions met een meerwaarde

Ardea Auto koopt Ford occasions in via een uiterst kritische selectieprocedure. Daarom vindt u er alleen Ford occasions van uitzonderlijk goede kwaliteit. U krijgt inzicht in de gereden kilometers en het onderhoud dat de auto gehad heeft. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare auto met een correcte kilometerstand. U krijgt bij de Ford occasions een garantie van twee jaar met een volledige dekking. Deze SternGarant garantie dekt het vervangen en repareren van kapotte onderdelen en biedt direct hulp bij pech, schade of een verkeersongeval.

Jarenlange service en kwaliteit

Ardea Auto heeft een geschiedenis van circa 90 jaar en heeft daarmee een schat aan kennis en ervaring in het leveren van uw Ford bedrijfswagens en Ford occasions. Het bedrijf telt inmiddels zestien vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland waar service en klantvriendelijkheid centraal staan. Als onderdeel van de SternGroep combineert Ardea Auto mobiliteit en duurzaamheid en heeft daarmee oog voor een betere natuur en leefomgeving. Bij Ardea Auto vindt u kwaliteit en service tegen de beste prijs.