De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Op Frigo Group kunt u al jaren rekenen!

Belangrijk bij koeltransport zijn goede uitleveringen. Frigo Group heeft dit prima geregeld. Een moderne weegbrug en camera’s garanderen een uitlevering zoals afgesproken. Bij alle laad- en lospunten hangt of staat een camera. Het aantal pallets en dozen en de staat van de goederen kan dus nauwkeurig in de gaten worden gehouden. Gedurende een periode van drie weken worden alle beelden bewaard. Dat betekent dat u als klant de mogelijkheid heeft het één en ander te controleren.

De NVWA, Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, komt elke drie maanden langs voor een inspectieronde door de koelhuizen. De huizen worden een paar keer per dag schoongemaakt. En dat is nodig want er worden de meest uiteenlopende goederen opgeslagen. Van vlees tot brood en van vis tot aardappelproducten en vruchten. En dan de medewerkers. De mannen en vrouwen van Frigo Group doen hun werk op verantwoorde en hygiënische wijze. Ze worden opgeleid en de kennis en vaardigheden die ze opdoen, worden regelmatig bijgehouden tijdens trainingen.

Duurzaam en kwalitatieve dienstverlening

Vanaf het moment dat Hein van Elderen startte met Frigo Group is er aandacht geweest voor duurzaamheid. Van Elderen was oorspronkelijk boer. Hij is zich er altijd van bewust geweest dat zuinig en respectvol omgaan met natuurlijke bronnen de enige juiste weg is. Het huidige Frigo Group beschikt over meerdere vrieshuizen die geleid worden door Heins twee dochters met partners. Ook zij zijn milieubewust en werken volgens de geldende standaarden en normen. Zowel qua duurzame bedrijfsvoering als qua veiligheid. Kwaliteit van de dienstverlening staat op nummer 1. Maar wat houdt dat precies in? Allereerst zijn de twee vrieshuizen van Frigo Group volledig gecertificeerd. Denkt u dan aan IFS Logistics, Skal en AEO. Deze certificaten gelden niet doorlopend; ieder jaar opnieuw worden de normen getoetst tijdens audits. Aanvullend worden halfjaarlijks alle voedselveiligheidseisen gecheckt door Frigo Group zelf. De niche waarin Frigo Group werkt, is gekoelde opslag en vervoer. Een continu gegarandeerde temperatuur is hierbij essentieel. In dit bedrijf worden de temperaturen 24/7 vastgelegd. Ontstaat er een storing ontstaan? Die wordt direct gesignaleerd en opgelost.

https://www.frigogroup.com