De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veel voordelen met groupage naar Frankrijk

Het transport van uw bedrijf effectiever vormgeven doet u met groupage naar Frankrijk. Dit geeft uw bedrijf veel voordelen op meerdere vlakken. Denk maar eens aan de snelheid waarmee u kunt overgaan op transport. Uw lading kan namelijk als deellading mee met de vracht van een ander bedrijf uit uw regio, waardoor u een impuls geeft aan de processen binnen uw bedrijf. Heeft u een klein bedrijf en wilt u eindelijk de stap maken naar het buitenland? Ook dan is groupage naar Frankrijk de ideale manier om rendement en groei te bewerkstelligen. Maak bij Wex Holland kennis met de moderne mogelijkheden in vervoer ter land, ter zee en in de lucht.

Groupage naar Frankrijk als totaaloplossing voor vervoer

Veel van de ladingen die uw bedrijf wellicht naar Frankrijk moet verschepen zijn te klein om écht rendement te realiseren. Dit hoeft echter geen reden te zijn om ervan af te zien. Met groupage kunt u de kleinste ladingen delen met die van andere bedrijven en de kosten delen, waardoor dit genoemde rendement wel gegarandeerd wordt. Tevens hoeft u niet meer te wachten bij de douane voor u de grens overgaat; met de juiste expertise en voorbereiding zorgt groupage voor een vloeiend transport over landsgrenzen. Zo kunt u uw partners in het buitenland sneller bedienen en dat zorgt voor vertrouwen en groei.

Snel en efficiënt in transport

Frankrijk is een groot land en zelf het transport verzorgen is daardoor niet altijd gemakkelijk. Door te kiezen voor de functionaliteit van groupage naar Frankrijk kunt u snelheid in transport en gemak in de organisatie realiseren. Door onderling afspraken te maken en te kiezen voor de beste vorm van transport in iedere situatie, maakt uw bedrijf de stappen die u altijd al hebt willen zetten. Groupage is nieuw, modern en een complete oplossing voor het transport binnen uw bedrijf.

https://wexholland.com