De kamervraag
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor een groene muur binnen met echte bloemen en planten

Mensen kiezen dagelijks voor een witte, grijze, rode, paarse en zelfs gele binnenmuur. Maar wat als je binnen in huis nu eens voor een groene muur zou kiezen? Geen muur waar je twee likjes groene verf op aanbrengt, maar een echte groene wand met echte groene bloemen en planten. Daar valt je ruimte pas mee op. Een groene muur binnen is naast opvallend, ook erg mooi en levendig. Zo krijgt de ruimte binnen jouw woning of kantoor via deze groene muur een uiterst frisse uitstraling.

Een smalle groene strook of liever een volledig groene wand?

Een bedrijf dat een groene muur binnen in jouw huis of kantoor kan ontwerpen, is het Belgische bedrijf Ecoworks. Ze creëren speciaal voor jou een stukje groen en verzorgen daarbij professioneel maatwerk. Zo bepaal je de omvang van jouw duurzaam project helemaal zelf. Wil je een cirkelvormige muur of een heel smalle wand bedekken met groene natuur? Geen enkele vorm is te gek om een verticale binnentuin op te ontwerpen. Dat is dan ook het grote voordeel van Ecoworks. Ze gaan geen enkel project uit te weg en vullen hun portfolio maar al te graag aan met uitdagende projecten die als bewijs dienen voor hun flexibele service. Durf dus groot en groen te dromen en kies voor een groene wand van Ecoworks.

Verkrijg een gedetailleerde schets van de kosten

Ecoworks heeft doorheen de jaren een betrouwbare naam opgebouwd. Niet alleen hun groene projecten benadrukken de kwaliteit van het bedrijf, maar ook hun service staat garant voor tal van voordelen. Die gaan verder dan het aanbieden van maatwerkprojecten. Zo is hun werkwijze bij de aanleg van de groene wand uiterst professioneel te noemen en investeren ze in verantwoorde materialen en producten. Bovendien staan ze ook in voor de nazorg van de projecten als u dit wenst en zijn ze transpart in hun prijsoffertes. Sla dus de handen in elkaar met Ecoworks en breng de natuur binnen in huis.