De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Heb je maar een bepaald budget voor je reis? Bespaar tijd en geld met het parkeren op de luchthaven

Er zijn veel manieren waarop je geld kunt besparen als je voor je geplande reis maar een bepaald budget hebt.

Een van de meest voorkomende fouten die ik veel mensen zie maken, is dat ze op de dag van de reis spontaan met hun auto naar het vliegveld komen om een plek te vinden om de auto te parkeren.

 

Als je niet van tevoren even informeert of er plek is op het vliegveld om te parkeren, kan het zo zijn dat je geen plekje kunt vinden en dat je dan een zoektocht naar een andere parkeerplaats, die niet vol is, moet beginnen. Dit kost je tijd en geld maar bovendien ook een hoop stress omdat je je vlucht kunt missen. De prijzen om te parkeren zijn vaak hoog en zeker als de plekken schaars zijn kan dit flink oplopen. Vaak kan het parkeren als je dat niet van tevoren hebt geboekt wel oplopen tot 20 euro per dag en dan heb je alleen nog maar je auto geparkeerd.

 

Een van de manieren om geld te besparen, is om elk aspect van je reis online te onderzoeken en hier hoort dus ook het reserveren van een parkeerplaats op het vliegveld bij. Niet alleen is het handig dat je de garantie hebt dat je ook echt kunt parkeren, het bedrijf waarbij je je plek reserveert kan dan ook meteen informatie geven over de shuttle naar de luchthaven die je dan mag gebruiken.

Je kunt je parkeerplaats op de luchthaven online reserveren en voor minder dan 20 euro en vaak zelfs zo weinig als 5 euro per dag kun je je auto dan gedurende je reis veilig kwijt.

 

Als je ver van de luchthaven woont, zal de beste keuze waarschijnlijk een parkeergarage zijn bij een hotel in de buurt van de luchthaven zodat je ook meteen de dag voor je vlucht daar kunt overnachten. De meeste hotels op het vliegveld bieden d pakketten tegen een lage prijs en soms kun je zelfs als je een overnachting boekt gratis parkeren.

 

Het is belangrijk dat je weet waar je heen gaat als je naar het vliegveld komt. Als je niet van tevoren weet waar je gaat parkeren, kan je dat veel extra kosten en dit zijn kosten die je misschien beter tijdens je reis had kunnen uitgeven. En je zult ook veel benzine verspillen als je eerst alle parkeerplaatsen af moet op zoek naar een plekje tegen een redelijke prijs.

Eazzypark.nl: de plek om een parkeerplek bij luchthaven Eindhoven te bemachtigen.

 

 

 

https://eazzypark.nl

Gerelateerde artikelen

Een tijdschrift als huwelijkscadeau, waarom?

Shop de leukste dames sneakers en indrukwekkende pumps hier

SEO bureau Rotterdam inhuren?